Primul contact cu voi este foarte important. De aceea, ne place să vă răspundem cât de repede posibil și să vă dăm toate detaliile de care aveți nevoie.

A personaliza relația cu fiecare dintre voi este ceva ce vine de la sine, de aceea avem dorința de a afla pentru început câte ceva despre voi. Astfel, vine rugămintea ca atunci când compuneți mailul să nu uitați de detalii precum: data nunții, locația, numărul aproximativ de invitați, programul în linii mari al zilei. Puteți să ne scrieți o frază – două în care să ne povestiți un pic despre voi și despre așteptările pe care le aveți în ceea ce ne privește. Dacă nu vi se pare dificil, am aprecia dacă ați atașa și o fotografie cu voi doi, se personalizează mult mai bine primul contact în acest fel.

Și pentru a încheia cum se cuvine, să ne prezentăm și noi în una – două fraze. Noi suntem familia Ostafi, Mădă și Andy, din București, dar fotografiile le facem oriunde. Iubim ceea ce facem, suntem niște oameni norocoși, care nu simt că muncesc, și asta se datorează vouă. Oameni calzi, inteligenți, cu dragoste în suflet, care ne inspiră nu numai în fotografie, ci în toate capitolele vieții. Vă mulțumim că v-ați făcut timp să ne vedeți și să ne citiți.

E-mail: ostafi.ro@gmail.com

Telefon: 0745 – ostafi (0745.678.234)