Am început această activitate ca fiind o tânără familie, ce a reușit să formeze o echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Acesta este unul din motivele pentru care ne face plăcere să fotografiem cupluri sau familii. Poate să sune rău de tot a clișeu, dar când pui dragoste în ceea ce faci, n-are cum să nu iasă ceva frumos!

Pasiunea pentru fotografie a existat mereu, indiferent dacă subiectul era un copac, un râu sau o persoană. Acum, această pasiune a evoluat și s-a concretizat în munca din fiecare zi. Nu știu câți oameni pot spune că fac numai ceea ce le place… noi probabil facem parte dintre norocoși!

Odată cu trecerea timpului, ne-am dat seama că există și alți fotografi talentați cu care putem colabora, fără a schimba stilul de fotografiere. Astfel, echipa noastră s-a mărit, iar astăzi suntem patru fotografi care așteaptă cu nerăbdare să vă ofere amintiri frumoase, pentru toate tipurile de buget.

Nu are sens să batem câmpii cu cât de importante sunt evenimentele de gen nuntă, logodnă, botez în viața fiecăruia dintre noi. La fel cum nu are sens să subliniem faptul că, ce rămâne în urma lor pe lângă amintiri sunt momentele surprinse în fotografii sau filmări.

Rămâne la alegerea ta dacă vrei ceva deosebit sau ceva…comun!

MadaAndy2