Oct 14

Ivona & Petre – La nunta lor

niciun comentariu

Avem orașe din țară în care revenim an după an, întotdeauna cu o plăcere de copii mici. Iași este un oraș frumos. Văzut din afară, văzut prin ochiul turistului. Că dacă ești de acolo, sigur nu ai colindat străduțe, sigur ai trecut pe lângă o casă frumoasă vreme de trei ani fără să o remarci. Tuturor ni se întâmplă. Ceea ce e aproape, ceea ce vezi zilnic e banal, e normal. Așadar, dragi ieșeni, prețuiți-vă orașul, că aveți de ce.

Cu Ivona am vorbit de nenumărate ori la telefon înainte de a ne întâlni. Ne-am scris, ne-am sfătuit. Aveam impresia că știu pe cine urmează să văd: o moldoveancă frumoasă (nu am văzut vreuna urâtă, vreodată), cu mult bun simț, sigură pe ea și matură. Prin maturitate mă refer un pic și la vârstă, o vedeam în jur de 30. Dar ea e o copilă în buletin. Și în felul în care râde. Și în felul în care  tratează oamenii cu care interacționează: cu o sinceritate de copil, pe care o înțelegi și pe care o apreciezi. Și cu toate “copilăriile” astea frumoase, este o doamnă. Atunci când trebuie, cu cine trebuie. Cred că doamnele se nasc doamne, nu e ceva ce poți deveni la un moment dat.

Cum să nu vă povestesc măcar un pic și despre Petre? În descrierea cea mai simplă pe care o pot da, el este prințul Ivonei. Și făcând legătura cu ce scriam mai sus, și domnii se nasc domni. Și el e tot un puști, oricine ar vrea să mă contrazică, îl rog să nu o facă. Eu sper să vă mențineți amândoi tinerețea sufletului, pentru că vă prinde. Vă face fericiți, vă face să iubiți, vă face să arătați tare bine împreună.

Am plecat vineri seara din București către Iași, avusesem niște zile grele în săptămâna aceea, pierdusem pe cineva drag. Durerea este foarte mare. Dar știți ce este și mai mare? Fericirea și iubirea pe care o simți la propriu în jur când fotografiezi o nuntă. Să uiți de orice și să trăiești odată cu mirii, cu familiile și prietenii lor toată bucuria. Este magic, este dar dat de la cel mai mare nivel.

Am trăit în ziua aceea alături de ei o parte din emoțiile lor. O foarte mică parte dacă raportez la ce au trăit ei. O și mai mică parte dacă raportez la părinții lor. La frați, surori, unchi, mătuși și lista poate continua. O să scriu până o să mă plictisesc, dar nu garantez că se va și întâmpla asta: îmi iubesc miresele, îmi iubesc “meseria”, iubesc emoția asta din care am privilegiul să gust atât de des!

Ivona și Petre, sperăm să dați mai departe celor din jur sfaturi legate de organizarea nunții, că aveți de unde. De exemplu, prezentarea tortului la miezul nopții e unul din cele mai bune sfaturi, și de luat în calcul. Motivele, sunt simple și la îndemână: sunt mulți invitați prezenți, cu chef de petrecere, iar voi arătați mult mai bine decât mai înspre dimineață.

Noi vă mulțumim, pentru că ne-ați luat, ne-ați îngrijit, ne-ați culcat și ne-ați hrănit, mai ceva ca-n poveștile moldovenești. :)

Vezi - Ivona & Petre - La nunta lor

Oct 9

Ramona și Radu F. – La nunta lor

3 comentarii

Încercare grea, să scriu ceva despre niște oameni care scriu. Dar ce-ar fi viața fără încercări? O banalitate… Așa că, prind curaj, nu vreau banalitate. Dar mi-ar plăcea o normalitate.

Pe Ramona și Radu nu i-am văzut de multe ori în viața mea, nu îi cunoșteam din mediul online decât cu puțin timp înainte de prima întâlnire. O fi rușinos… ?!?! Nu pentru mine. Nu urmăresc niciun fel de media: nu tv, nu bloguri, nu vloguri. Și mă simt foarte bine. Simt că nu-mi încarc nici memoria, nici sufletul, cu mult prea multe lucruri de care chiar nu am nevoie. Și-așa timpul meu personal e limitat. Dacă l-aș mai și “pierde”… Acum totuși, cunoscându-i, o să mă și confesez: am început să-i urmăresc. Ramona e o divă care gătește, și nu oricum, ci sănătos. Greu să îmbini chestiile astea. Și pentru că pe ea o cheamă Ramona Muza Constantinescu, e o muză pentru toți cei din jur. Pentru mine e o sursă de inspirație gastronomică și de bunătate a sufletului. Radu e direct, ceea ce e greu de digerat pentru mulți. Nivelul de sinceritate al omului pe care îl avem în față face diferența dintre o persoană și un prieten. Logic că avem foarte puțini prieteni.

Nunta lor a fost… atipică. Doar pentru cine nu-i cunoaște. Pentru cei prezenți acolo, sunt convinsă că a fost ceea ce așteptau. Nu a fost o nuntă. A fost o petrecere între prieteni. Prieteni care au sărbătorit iubirea. Vă spuneam mai sus de sufletul Ramonei. Ce mireasă ați întâlnit voi vreodată, care să ceară tuturor femeilor prezente să se îmbrace în nuanțe de alb și ivoire? Să fie toate la fel, să nu se vadă care e mireasa. Eu nu am întâlnit niciodată. Gestul a fost minunat, dar… s-a văzut cine a fost mireasa. :)

Câți dintre voi, fotografii care citesc acum, ați avut nuntă fără pregătiri? Pentru mine ăsta e momentul cheie, momentul în care aflu cine e cine, momentul în care fac un sfert din cadrele pentru nuntă. V-am zis că a fost atipică nunta. M-a sunat Ramona: Mădă, să nu te grăbești, ne vedem la cununie. Ok… dar visurile mele? Scoici cu verighete, cu buchet pe nisip, cu… etc. Aveam multe în cap, imaginația zburdă… După care te ciocnești de realitate, care, deși nu pare la prima vedere, e mult mai prietenoasă decât un vis.

Locația… Dacă aș spune de vis ar suna atât de mediocru ca și formulare !?!… Dar atât de real în sentiment. Au avut nunta pe plajă. Îmi pare o idee desprinsă dintr-un film bun. Și ce-mi place și mai tare, e faptul că ideea s-a transformat în ceva palpabil. Au avut o plajă perfectă, pentru ei. Pentru alții poate n-ar fi fost perfectă. Au avut prieteni, tot perfecți, tot pentru ei. Au avut un local perfect, cu mâncare muuuultă, da’ bună. Perfecțiunea e greu de atins. Imposibil pentru mulți. Contează unghiul din care privești. Contează să știi să aduni la un loc tot ce-ți place ție. Dacă reușești ai șanse mari să ai o nuntă perfectă. Pentru tine.

M-am explicat oarecum mai sus că nu-s în temă cu tv-ul și restul. Drept pentru care nu știam cine e Vali Rupiță. Radu, atunci când vorbește, e genul ăla care îți spune numele și prenumele tuturor. Oarecum pe bună dreptate, numele unuia din nașii lor ar fi trebuit să-mi spună ceva. Numele nu, fața oarecum, semn că m-am uitat totuși cândva la tv. Dar ceea ce contează, a fost feelingul. Pentru că până la urmă, dacă tragem linie, contează numele? Contează notorietatea? Sau contează că atunci când interpretezi, transformi oamenii? Îi faci să te asculte, îi faci să simtă, să înțeleagă, să trăiască. Asta înseamnă să fii artist. O familie de artiști, cu prieteni artiști care-i acompaniază. Și cu asta am spus tot.

Nu pot să nu vă zic două vorbe și despre cealaltă pereche de nași. Sunt nași de meserie, în primul sezon, că abia s-au luat ei între ei. Dar imediat după nunta lor, au început să devină părinți spirituali. Nu știu pentru câți tineri, pe patru i-am fotografiat noi. Așadar, dacă sunteți în căutări de oameni tineri, dornici să ajute, cu zâmbetul mereu pe chip, nu ezitați, ei sunt nașii voștri. :) Lăsând gluma la o parte, să fii ales naș spune multe. Două suflete mari și frumoase. Fericite.

Nunta voastră… deși nu aș numi-o nuntă neapărat, îmi va rămâne în suflet. În memorie, doar prin pozele (scuze, Ramo! Fotografiile…) pe care le văd și le veți vedea și voi mai jos. Am emoții pentru fiecare pereche pe care o fotografiez. Trăiesc și retrăiesc cu fiecare în parte. Dar mă și detașez în același timp. Sunt fotograf. La voi nu m-am detașat.

De când mă știu mi-au plăcut nunțile. Îmi place să cunosc mirii, să le aflu povestea. Îmi plac miresele. Îmi plac soacrele mari și mici. Mulțumesc tuturor mireselor Ostafi că-s atât de frumoase și că după atâția ani, ani în care am auzit de atâtea ori: “Nu te-ai plictisit? Mai poți să faci nunți?”, încă mai pot să spun, cu entuziasm: Îmi place la nebunie ceea ce fac! Îmi place că după atâtea evenimente, avem parte de atipic! Cine nu mai poate… nu ne-a cunoscut miresele. ;)

Vezi - Ramona & Radu F. - la nunta lor ;)

Sep 28

Cătălina & George – Ședință după nuntă – Paris – 2013

niciun comentariu

Love in Paris. Cum ar putea să fie altfel? Paris este mai mult decât un oraș, mai mult decât o capitală. Este un simbol, universal, al dragostei. Probabil și al aglomerației. Dar astăzi îi povestim numai părțile bune.

Pe Cătălina și pe George îi cunoaștem deja de ceva ani, ședința pe care o vedeți mai jos e realizată în 2013. De atunci, în viețile tuturor au apărut schimbări. Frumoase și dorite. Ce mi se pare frumos e că poți privi în urmă cu 3 ani și deși te vezi pe tine, parcă nu-ți mai aduci aminte cum erai atunci. Că schimbările astea frumoase și dorite și-au pus amprenta. Sau… o fi doar părerea mea. :)

Ei sunt oameni care călătoresc mult, au văzut mai toate colțurile lumii. Și cu toate astea au vrut să meargă după nuntă în Paris. Pare oarecum ciudat, nu? Și ei nu-s ciudați de fel. :) Ce oraș mai romantic, mai cu istorie în romantism știți decât Parisul? În lista mea imaginară, Paris e pe primul loc.

E greu de realizat o ședință foto într-un loc aglomerat. Dar nu imposibil. E păcat să nu vezi soarele în Paris, mi-aș fi dorit. Dar m-am mulțumit cu norii. E interesant că ne-am reapucat de postări online, ne-a lipsit. Dar am avut o listă a priorităților. E frumos. Punct.

Romantism, verificat! Fată frumoasă, verificat! Bărbat adevărat :) , verificat! Pachetul foto-video, verificat! Paris, verificat!

Vă lăsăm cu imaginile, au trecut aproape trei ani de atunci, amintirile nu ne mai chinuiesc. A rămas povestea, la vie en rouge est belle! :)

Vezi - Catalina & George - Sedinta dupa nunta - Paris - Franta

Aug 28

La nunta Ruxandrei și a lui Gabriel

niciun comentariu

Bucurie pentru noi să vedem cum foști miri ajung părinți spirituali pentru actuali miri. Bucurie pentru noi să-i revedem, bucurie pentru noi să-i fotografiem pe toți.

Știam, dar ni s-a întărit ideea că suntem niște oameni foarte norocoși. Cuvânt ciudat, dar nu găsesc altul mai potrivit. Suntem așa, pentru că avem o slujbă atât de plăcută. Avem șansa să ne bucurăm de atâtea ori într-un an, alături de atâtea perechi de oameni buni. Suntem norocoși că Ruxandra și Gabriel ne-au ales.

Inteligența, creativitatea și informarea celor doi sunt primele lucruri pe care le-am observat și care i-a făcut să fie atât de speciali pentru noi. Pe un al doilea loc al listei vine și faptul că sunt buni plimbăreți, buni scriitori, rafinați mâncători și băutori. Să știți că știu și cuvinte mai sofisticate, dar sunt un pic mai franțuzești, și ar fi mai bine să le citiți direct pe blogul lor de super-călătorii.

Nunțile la Radisson au început să fie printre preferatele noastre. O să punctez că noi nu cunoaștem personal sau impersonal pe nimeni din cadrul hotelului, așadar ceea ce spunem ține doar de părerea pe care ne-am format-o în ultimii trei ani, prin perspectiva nunților la care am participat acolo. Ne gândeam că ar fi interesant pentru viitorii miri să știe părerea noastră, pentru că e sinceră. E un vis, acela de a schimba mentalitatea oamenilor din restaurante. Știți… și staff-ul e format din oameni. Oameni care mănâncă mai bine la ei acasă decât la 90% din evenimente. Se plătesc sute de lei pentru niște gelatine, pește cu antibiotic, carne tocată și alte antibiotice la friptură. Și câteodată, și astea se aduc cu strâmbături din nas. Chelnerii strâmbă, șeful de sală strâmbă. Asta în condițiile în care mirii plătesc.

Paranteza de mai sus e făcută pentru că Ruxandra și Gabriel au legătură cu mâncarea bună. Mâncarea bună are legătură cu Radisson. Fapt pentru care îi felicităm. Și cu riscul de ne scuipa în farfurie pe viitor (deși noi sperăm că o critică de acest fel este doar constructivă), vom mai povesti aceste aspecte, cu fiecare nuntă postată.

Vezi - Ruxandra & Gabriel - Nunta - Ostafi

Feb 19

Carmen si Gian Carlo – Nunta – Palatul Mogosoaia – Bucuresti

un comentariu

That’s amore. Big AMORE. Și latino amore. Și frumoso amore. O să vedeți singuri că tot ce a fost în ziua aceea a fost înconjurat de o aură mare de amore.

Să fii italian într-o țară de români… Nu-mi imaginez cum e, mie personal mi-ar fi greu, dar eu sunt genul ăla mai ciudat. :) Să fii Gian Carlo în România sau … oriunde, cred că e super. Pentru că oricine l-a văzut o dată pe Vin Diesel, ar putea băgă mâna-n foc că Gian Carlo e geamănul lui. Aspect, voce, glume. Și cum ar fi putut el sta fără o prea frumoasă fată? Deși nu era una la părinți, era mândră-n toate cele. :) Carmen este veșnic zâmbitoare. Ce fotograf nu iubește asta? Și are genul ăla de zâmbet real și copilăros, de binedispune instant.

Nunta lor a fost una marca Ioana Șucu-Matei. Aș putea să spun doar atât și ar fi suficient, pentru că Ioana creează nunți unice și perfecte. Dar pentru că nu ați fost acolo o să vă și povestesc. Am fost doi fotografi principali la nunta aceasta, lucru din ce în ce mai rar și de care mi-e dor. Mi-e dor să lucrez cu soțul meu. :) Vă spun asta, pentru a putea urmări cursul evenimentelor, lejeritatea mirilor, știind că fiecare are timpul lui și e surprins de fotograful personal. Fără grabă. Ceea ce e mare lucru în ziua nunții. Și ceea ce e frumos la final, când edităm evenimentele cu doi fotografi, e că vedem unghiuri diferite. Fiecare vede diferit, fiecare prinde diferit, că de… suntem oameni diferiți.

Revenind la poveste, a fost o poveste cu balon. :) Foarte romantic. Un pic înfricoșător balonul efectiv, dar când o vedeam pe Carmen cum râde… a trecut orice spaimă. Detaliile – după cum probabil știți… că doar o spun de câte ori am ocazia – sunt preferatele mele. Când există o temă a nunții… e minunat! :) Ca temă principală la orice nuntă la care am fost, a fost dragostea. Dar e frumos să ai și teme secundare. :D Fetele înțeleg foarte bine asta. Scriu mult și nu ajung la poveste. Așadar, ziua a început frumos cu pregătirile și relaxarea mirilor. Carmen, acasă cu fetele. Gian Carlo, la Radisson, cu băieții. În ambele părți a fost distracție, mai mult parcă la fete. :)

După relaxare, am mers serioși la slujba religioasă. Ce putea fi mai potrivit după atâta seriozitate decât un selfie uriaș în fața bisericii? :) Asta înseamnă să fii … Carmen și Gian Carlo. Și … am plecat spre Mogoșoaia. Frumos loc. Perfect pentru nunți. Acolo, surpriza numărul unu: cadou de la colegi o mașina vintage-oasă și drăgălașă. Așa colegi… să tot ai. :) După care urmează surpriza numărul doi: călătoria cu balonul. Și da… există și surpriza numărul trei: candy bar arătos (asta e ceva oarecum normal), dar și delicios (asta nu e normal, dar sper să devină).

Restul, a fost petrecere. Mâncare bună, muzică bună, Aperol. :) Horia Brenciu a făcut spectacol, ca de fiecare dată. Tort de poveste. Poveste frumoasă. Și, ca să încheiem povestea cum trebuie: vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Sau până la primul copil. Că după… vor trăi și mai fericiți. :)

Vezi - Carmen si Gian Carlo - Nunta - Palatul Mogosoaia - Bucuresti

Jun 14

Denna și Andrei – Nuntă – Palatul Știrbey – București 2014

2 comentarii

Ceea ce urmează să vedeți este o poveste. O poveste care nu are nevoie să fie povestită, imaginile spun de la sine povestea zilei, povestea de dragoste a doi oameni blânzi și frumoși. Spuneam că nu e nevoie de poveste, dar vreau să expim și în cuvinte ceea ce veți vedea mai jos, ceea ce ați văzut acolo cei prezenți, ceea ce am simțit cu toții, ceea ce vor simți cei care vor vedea imaginile și clipul video. Pe partea de video au fost colegii noștri de la BeFabulous. Oameni dragi, implicați, cu care lucrul împreună a fost ușor și frumos.

Cu Denna și Andrei ne-am întâlnit la Mc. Pentru noi, oameni cu copii acasă, McDonald’s e o amintire a zilelor de liceu. Pentru ei, era ceva firesc. Acesta a fost momentul în care am realizat că aveam în fața noastră doi copii, ca și vârstă. Spun copii, în sensul cel mai frumos al cuvântului. Dar erau doi copii maturi, care urmau să-și lege destinele în fața lui Dumnezeu. Eu cred cu tărie că poveșile frumoase și sincere de dragoste încep când ești încă copil. Maturizarea este mai plăcută, mai adevărată, mai… ușor de suportat când ai pe cineva lângă tine. Iar acel cineva, deși a fost dintotdeauna sufletul tău pereche, acum îl simți și mai aproape. Eu vorbesc din experiența proprie, dar am simțit că lângă noi era un cuplu asemănător nouă, o pereche de suflete frumoase, haioase, creative și tinere. Tinerețea e ceva rar zilele astea, observ. Și știți bine că nu mă refer la data de naștere trecută în buletin. Uităm să mai fim tineri la suflet. Iar asta e trist…

Oamenii care urmăresc postările noastre au început să ne certe. Ne-am cam luat vacanță de la postări. Am avut o perioadă grea, foarte aglomerată, mai mult decât am fi putut duce. Dar am trecut într-un final peste, iar acum dorim să începem un nou sezon de postări, avem de recuperat ultimii doi ani. ;) Și am vrut ca nunta Dennei și a lui Andrei să fie cea deschizătoare de drumuri. Nu pentru că a fost o nuntă frumoasă, multe sunt frumoase. Nu pentru că au avut atâtea detalii care te dădeau pe spate, mulți oameni sunt creativi și cu bun gust – Detaliile frumoase au fost atât de bine realizate de Suvenir. Nu pentru că au fost ei și invitații lor frumoși și calzi. Ci pentru că, a fost o nuntă din și cu dragoste. Nu suntem noi mari experți, dar vrând nevrând, de câțiva ani suntem martorii nunților la care mergem. De cele mai multe ori vedem. Dar câteodată, așa cum s-a întâmplat acum, simțim. Să simți… e ceva unic.

Am impresia că am scris mult și încă nu am povestit nimic. Revin la prima idee, nu cred că e nevoie de poveste. Sper doar să simțiți 1% din ce am simțit noi în ziua aceea, pentru a vă face ziua mai frumoasă. Pentru a vă face să credeți că există prinți sau prințese pe cai albi. Pentru a vă face să credeți că dragostea adevărată există și rupe orice obstacole. Pentru a vă face să credeți că Dumnezeu e unul pentru toți, El ne veghează și ne călăuzește pașii.

Tema nunții, pe lângă tema principală, a dragostei, a fost “Lord of the Rings”. Măturiile pentru invitați au fost inele, inele pe care la noi în familie le poartă copiii. Da, încă le mai avem. Multe din mărturiile pe care le aducem acasă ajung la copii. Am impresia că e cea mai bună modalitate prin care aceste lucruri prind viață, prin joacă. Elementele principale din decor au fost în temă, nunațe de verde și maro, elemente care au ajutat ochiul să intre în poveste. Dar cred că asta veți vedea mai bine în cele ce urmează, mesajul care poate ar fi trebuit scris, sau poate ar fi fost oricum înțeles, a fost subliniat. :)

Există o expresie, “viața bate filmul”. S-ar putea face un film frumos, interesant, cu multă emoție, după viețile voastre de până acum, Denna și Andrei. Dar așteptăm și partea a doua și a treia live. Dacă ar fi să aleg un cuvânt care să-i descrie, pe ei ca un suflet, dacă ar fi să aleg un cuvânt care să descrie ziua unirii lor, acela ar fi profund. Noi vă mulțumim sincer pentru ceea ce ne-ați oferit, cu și fără voia voastră. Trebuie să-i mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întâlnit. Să fiți sănătoși, să vă iubiți cu fiecare zi mai mult, să venim cu drag la fiecare din botezurile ce vor urma. ;)

Și cu asta închei… deși… tare mi-e greu. O viață mai ca-n filme, o nuntă pe măsură, o ieșire spectaculoasă și romantică din cadrul nunții. Cât de frumos e să pleci primul de la propria nuntă, încojurat de toți oamenii dragi, sub scânteile minunate ale artificiilor copilăriei noastre? E cel mai frumos!

Vezi - Denna si Andrei - Nunta - Palatul Stirbey - Bucuresti

Dec 3

Ioana Șucu și Horia Matei – Nuntă

5 comentarii

Că a fost o nuntă de poveste știe deja toată lumea. E oarecum logic, dacă stai și te gândesti un pic. Pentru că mireasa, Ioana, este o fată de poveste. Pentru că mirele, Horia, este prințul ei. Pentru că au fost amandoi aranjanți ca-n basme. Pentru că tot decorul te ducea cu gândul către povești cu prinți si prințese. Dar ceea ce nu s-a văzut, ci doar s-a simțit, a fost emoția. Emoția unei familii mari și frumoase.

Noi facem fotografie de ceva ani, avem zeci de nunți în fiecare an. Câteodată ne lovim de întrebarea, oarecum firească: “Dar voi nu v-ați plictisit de asta?”. Uite că nu. Pentru că avem de fiecare dată nunți frumoase, cunoaștem oameni de care ne atașăm, ne facem prieteni pe viață. Ioana este un om special pentru noi, am avut numai colaborări frumoase, ea fiind wedding planner. Să facem fotografii la nunta ei a fost emoționant, emoții tari și constructive, pentru că am vrut ca ceea ce vede să-i placă. Și e mai greu să-i dai unui om ce lucrează în domeniu ceva care să-i placă.

Știm că a fost o nuntă mediatizată, cum era și firesc. Deja știe toată lumea ce rochie a purtat Ioana, ce pantofi a avut Horia și ce miros au avut lăcrămioarele. Ceea ce nu știți voi, dragi cititori Ostafi, este că totul a fost normal. O nuntă normală, pentru noi, este o nuntă cu emoții. Că de fapt, asta e nunta până la urmă, un moment mult așteptat, mult organizat, mult gândit. Cred că aproape toate fetele își imaginează din copilărie momentul. Toate mamele se gândesc, un pic neliniștite, la momentul în care copiii lor vor intra în propria familie. Toate bunicile speră că își vor vedea nepoții la casa lor. Și când ai trei generații de oameni emoționați, e firesc că tot evenimentul va fi unul cu emoție. O emoție deosebită, care ne atrage an de an și care ne face să-i mulțumim Celui de Sus că ne-a dat o meserie așa frumoasă.

Viitoare prințese, viitori prinți, puteți viziona mai jos momente dintr-o zi de poveste. Acum așteptăm cu nerăbdare ca Ioana și Horia să ajungă regi, să facă loc unor prinți și prințese cu pampersi. ;)

Vezi - Ioana Sucu si Horia Matei - Nunta

Jan 30

Essy și Eli – Nuntă – Graz – Austria

33 comentarii

ANDY: Vorbeam cu Essy după nuntă și îi spuneam că nu am ce să scriu aici, în textul de introducere. O să spun WOOOW!!! și atât. :) M-am răzgândit în ceea ce privește “și atât.”. Deși nici toate cuvintele din lume nu ar putea exprima ce zi minunată a fost ziua nunții lor sau și mai mult, ce oameni minunați sunt ei. Aș încerca să vă fac un rezumat al trăsăturilor lor de caracter, dar o să ziceți că vă descriu un cuplu perfect. O să vă povestesc mai bine ce am văzut acolo, iar voi trageți mai departe concluziile. Îi invidiez sincer pentru prietenii pe care îi au, pentru că sunt mulți la număr și știu să se ajute între ei atunci când e nevoie. Au amenajat totul singuri, Essy și Eli ajutați de prieteni. Ei, câți dintre noi am putea să facem asta în câteva ore? Și cu asta am încheiat descrierea lor, pentru că oricine știe că numai oamenii frumoși sufletește atrag atâția prieteni.

O să vedeți mai jos aranjamente peste aranjamente, unul mai frumos, mai ingenios și mai de efect ca celălalt. Ca de fiecare dată, simplitatea este întotdeauna perfectă, elegantă și imposibil de egalat. Care ar fi reacția voastră dacă vi s-ar propune un buchet din flori artificiale? Prima reacție a lui Mădă când i-am spus, a fost că o duc cu gândul la comunism. :) Dar de când a văzut buchetul lui Essy, a devenit fanul numărul unu. :) Felicitări multe creatoarei!

Când vezi atâtea lucruri care te încântă, parcă te pierzi în fericire. O nuntă perfectă, mai mult de atât nu cred că pot spune. Până și barul de fructe a fost delicios de frumos! Atâtea detalii și detalii care ne-au încântat privirile. Și deși nu-i același lucru ca realitatea, sper să vi le încânte și vouă acum, prin intermediul fotografiilor.

Până și hotelul la care am stat a fost perfect. Nu mă refer la cum era făcut patul sau cum era aranjată mobila. Mă refer la geamurile minunate și la lumina care intra exact ca-n filmele bune. Să recapitulăm: oameni perfecți, prieteni mulți și perfecți, aranjamente și multe detalii perfecte. Mda… putem concluziona că a fost o nuntă perfectă. Îmi dau seama că n-am spus nimic de rochia perfectă, și e păcat, că doar a fost cireașa de pe tort, o cireașă cum numai Vera Wang știe să facă. :)

Mereu mi-e teamă de faptul că aș putea plictisi cu textul, așa că mă opresc aici, deși aș mai avea de povestit. Vă las să vă reamintiți ziua aceea sau să încercați să vă imaginați cum a fost. :)

 

Dec 25

Protected: Andra si Vlad – Preview Nunta

Enter your password to view comments.

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Nov 9

Protected: Botez – Octavian

Enter your password to view comments.

This post is password protected. To view it please enter your password below: