May 20

Live for the story

niciun comentariu

Am avut o primăvară ciudată, să nu-i spun urâtă. Primăvara, de regulă, e anotimpul meu preferat. Îmi plac toate florile de primăvară, e cel mai puternic sentiment de a vrea să muncești, să renaști, să te simți verde. Dar… primăvara asta am avut de tras pe partea de sănătate. Tot în primăvară, am primit de la Canon o propunere de proiect care suna foarte bine: fotografii care să te scoată din zona de confort. Pe mine, fotograf de eveniment. Și ne-au scos din zona de confort, ne-au scos și din bolire. :) Primăvara e pe ducă, dar noi venim cu forțe noi, total scoși din zona de confort. Scoși din confort pe partea practică, a fotografiilor. Scoși din confort pe partea psihică, pentru că am avut parte de imortalizare video în timp ce realizam fotografiile. A fi scos din confort e un lucru bun, cel puțin de data asta. :) Revenim curând cu detalii.

liveforthestory

May 14

Nicolae al Romaniei si Alina-Maria Binder – Anunt Cununie

niciun comentariu

Mai devreme sau mai târziu, toate ne visăm prințese. Ne imaginăm un prinț, care să ne fie suflet pereche, să ne țină strâns de mână toată viața. Mă știți prea bine, ne știți prea bine, iubim poveștile. Iubim “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Dacă nu am fi așa, n-am fi noi. Dacă n-am crede în prințese și-n prinți… cum am mai putea crede în iubire? Iubirea ne ține împreună, iubirea ne face puternici, iubirea ne dă speranță. Săptămâna aceasta a fost o sărbătoare mare pentru români, în special pentru cei care mențin încă aprinsă o făclie către regalitatea românească. Astăzi, pentru noi o să devină o zi și mai importantă, pentru că putem să vă arătăm cât de frumoși sunt împreună Alina și Nicolae al României, cei doi care au făcut pasul din a deveni din doi, unul. Doi oameni. Reali. Normali. Deși cu un spate foarte puternic. Dacă m-aș fi gândit la “spate” 3 secunde în timp ce fotografiam… nu ați fi văzut astăzi poze. Dar… exact asta aș vrea să se transmită mai departe, nu spatele contează, ci omul care e în față. Oamenii pe care vi-i prezentăm sunt doi tineri adorabili, îndrăgostiți și frumoși. Cărora, ocazional… trebuie să li te adresezi cu “ alteța voastră regală…”. Poveștile frumoase devin nemuritoare. L-am iubit pe Rege prin poveștile bunicii, sper ca și nepoții mei să existe și să audă povești cu Prințul. Povestea continuă, România încă mai are de povestit!

Nicolae & Alina - ostafi.ro 1 - blog-Exposure

Jun 14

Denna și Andrei – Nuntă – Palatul Știrbey – București

2 comentarii

Ceea ce urmează să vedeți este o poveste. O poveste care nu are nevoie să fie povestită, imaginile spun de la sine povestea zilei, povestea de dragoste a doi oameni blânzi și frumoși. Spuneam că nu e nevoie de poveste, dar vreau să expim și în cuvinte ceea ce veți vedea mai jos, ceea ce ați văzut acolo cei prezenți, ceea ce am simțit cu toții, ceea ce vor simți cei care vor vedea imaginile și clipul video. Pe partea de video au fost colegii noștri de la BeFabulous. Oameni dragi, implicați, cu care lucrul împreună a fost ușor și frumos.

Cu Denna și Andrei ne-am întâlnit la Mc. Pentru noi, oameni cu copii acasă, McDonald’s e o amintire a zilelor de liceu. Pentru ei, era ceva firesc. Acesta a fost momentul în care am realizat că aveam în fața noastră doi copii, ca și vârstă. Spun copii, în sensul cel mai frumos al cuvântului. Dar erau doi copii maturi, care urmau să-și lege destinele în fața lui Dumnezeu. Eu cred cu tărie că poveșile frumoase și sincere de dragoste încep când ești încă copil. Maturizarea este mai plăcută, mai adevărată, mai… ușor de suportat când ai pe cineva lângă tine. Iar acel cineva, deși a fost dintotdeauna sufletul tău pereche, acum îl simți și mai aproape. Eu vorbesc din experiența proprie, dar am simțit că lângă noi era un cuplu asemănător nouă, o pereche de suflete frumoase, haioase, creative și tinere. Tinerețea e ceva rar zilele astea, observ. Și știți bine că nu mă refer la data de naștere trecută în buletin. Uităm să mai fim tineri la suflet. Iar asta e trist…

Oamenii care urmăresc postările noastre au început să ne certe. Ne-am cam luat vacanță de la postări. Am avut o perioadă grea, foarte aglomerată, mai mult decât am fi putut duce. Dar am trecut într-un final peste, iar acum dorim să începem un nou sezon de postări, avem de recuperat ultimii doi ani. ;) Și am vrut ca nunta Dennei și a lui Andrei să fie cea deschizătoare de drumuri. Nu pentru că a fost o nuntă frumoasă, multe sunt frumoase. Nu pentru că au avut atâtea detalii care te dădeau pe spate, mulți oameni sunt creativi și cu bun gust – Detaliile frumoase au fost atât de bine realizate de Suvenir. Nu pentru că au fost ei și invitații lor frumoși și calzi. Ci pentru că, a fost o nuntă din și cu dragoste. Nu suntem noi mari experți, dar vrând nevrând, de câțiva ani suntem martorii nunților la care mergem. De cele mai multe ori vedem. Dar câteodată, așa cum s-a întâmplat acum, simțim. Să simți… e ceva unic.

Am impresia că am scris mult și încă nu am povestit nimic. Revin la prima idee, nu cred că e nevoie de poveste. Sper doar să simțiți 1% din ce am simțit noi în ziua aceea, pentru a vă face ziua mai frumoasă. Pentru a vă face să credeți că există prinți sau prințese pe cai albi. Pentru a vă face să credeți că dragostea adevărată există și rupe orice obstacole. Pentru a vă face să credeți că Dumnezeu e unul pentru toți, El ne veghează și ne călăuzește pașii.

Tema nunții, pe lângă tema principală, a dragostei, a fost “Lord of the Rings”. Măturiile pentru invitați au fost inele, inele pe care la noi în familie le poartă copiii. Da, încă le mai avem. Multe din mărturiile pe care le aducem acasă ajung la copii. Am impresia că e cea mai bună modalitate prin care aceste lucruri prind viață, prin joacă. Elementele principale din decor au fost în temă, nunațe de verde și maro, elemente care au ajutat ochiul să intre în poveste. Dar cred că asta veți vedea mai bine în cele ce urmează, mesajul care poate ar fi trebuit scris, sau poate ar fi fost oricum înțeles, a fost subliniat. :)

Există o expresie, “viața bate filmul”. S-ar putea face un film frumos, interesant, cu multă emoție, după viețile voastre de până acum, Denna și Andrei. Dar așteptăm și partea a doua și a treia live. Dacă ar fi să aleg un cuvânt care să-i descrie, pe ei ca un suflet, dacă ar fi să aleg un cuvânt care să descrie ziua unirii lor, acela ar fi profund. Noi vă mulțumim sincer pentru ceea ce ne-ați oferit, cu și fără voia voastră. Trebuie să-i mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întâlnit. Să fiți sănătoși, să vă iubiți cu fiecare zi mai mult, să venim cu drag la fiecare din botezurile ce vor urma. ;)

Și cu asta închei… deși… tare mi-e greu. O viață mai ca-n filme, o nuntă pe măsură, o ieșire spectaculoasă și romantică din cadrul nunții. Cât de frumos e să pleci primul de la propria nuntă, încojurat de toți oamenii dragi, sub scânteile minunate ale artificiilor copilăriei noastre? E cel mai frumos!

Vezi - Denna si Andrei - Nunta - Palatul Stirbey - Bucuresti

Dec 3

Ioana Șucu și Horia Matei – Nuntă

5 comentarii

Că a fost o nuntă de poveste știe deja toată lumea. E oarecum logic, dacă stai și te gândesti un pic. Pentru că mireasa, Ioana, este o fată de poveste. Pentru că mirele, Horia, este prințul ei. Pentru că au fost amandoi aranjanți ca-n basme. Pentru că tot decorul te ducea cu gândul către povești cu prinți si prințese. Dar ceea ce nu s-a văzut, ci doar s-a simțit, a fost emoția. Emoția unei familii mari și frumoase.

Noi facem fotografie de ceva ani, avem zeci de nunți în fiecare an. Câteodată ne lovim de întrebarea, oarecum firească: “Dar voi nu v-ați plictisit de asta?”. Uite că nu. Pentru că avem de fiecare dată nunți frumoase, cunoaștem oameni de care ne atașăm, ne facem prieteni pe viață. Ioana este un om special pentru noi, am avut numai colaborări frumoase, ea fiind wedding planner. Să facem fotografii la nunta ei a fost emoționant, emoții tari și constructive, pentru că am vrut ca ceea ce vede să-i placă. Și e mai greu să-i dai unui om ce lucrează în domeniu ceva care să-i placă.

Știm că a fost o nuntă mediatizată, cum era și firesc. Deja știe toată lumea ce rochie a purtat Ioana, ce pantofi a avut Horia și ce miros au avut lăcrămioarele. Ceea ce nu știți voi, dragi cititori Ostafi, este că totul a fost normal. O nuntă normală, pentru noi, este o nuntă cu emoții. Că de fapt, asta e nunta până la urmă, un moment mult așteptat, mult organizat, mult gândit. Cred că aproape toate fetele își imaginează din copilărie momentul. Toate mamele se gândesc, un pic neliniștite, la momentul în care copiii lor vor intra în propria familie. Toate bunicile speră că își vor vedea nepoții la casa lor. Și când ai trei generații de oameni emoționați, e firesc că tot evenimentul va fi unul cu emoție. O emoție deosebită, care ne atrage an de an și care ne face să-i mulțumim Celui de Sus că ne-a dat o meserie așa frumoasă.

Viitoare prințese, viitori prinți, puteți viziona mai jos momente dintr-o zi de poveste. Acum așteptăm cu nerăbdare ca Ioana și Horia să ajungă regi, să facă loc unor prinți și prințese cu pampersi. ;)

Vezi - Ioana Sucu si Horia Matei - Nunta

Jan 30

Essy și Eli – Nuntă – Graz – Austria

33 comentarii

ANDY: Vorbeam cu Essy după nuntă și îi spuneam că nu am ce să scriu aici, în textul de introducere. O să spun WOOOW!!! și atât. :) M-am răzgândit în ceea ce privește “și atât.”. Deși nici toate cuvintele din lume nu ar putea exprima ce zi minunată a fost ziua nunții lor sau și mai mult, ce oameni minunați sunt ei. Aș încerca să vă fac un rezumat al trăsăturilor lor de caracter, dar o să ziceți că vă descriu un cuplu perfect. O să vă povestesc mai bine ce am văzut acolo, iar voi trageți mai departe concluziile. Îi invidiez sincer pentru prietenii pe care îi au, pentru că sunt mulți la număr și știu să se ajute între ei atunci când e nevoie. Au amenajat totul singuri, Essy și Eli ajutați de prieteni. Ei, câți dintre noi am putea să facem asta în câteva ore? Și cu asta am încheiat descrierea lor, pentru că oricine știe că numai oamenii frumoși sufletește atrag atâția prieteni.

O să vedeți mai jos aranjamente peste aranjamente, unul mai frumos, mai ingenios și mai de efect ca celălalt. Ca de fiecare dată, simplitatea este întotdeauna perfectă, elegantă și imposibil de egalat. Care ar fi reacția voastră dacă vi s-ar propune un buchet din flori artificiale? Prima reacție a lui Mădă când i-am spus, a fost că o duc cu gândul la comunism. :) Dar de când a văzut buchetul lui Essy, a devenit fanul numărul unu. :) Felicitări multe creatoarei!

Când vezi atâtea lucruri care te încântă, parcă te pierzi în fericire. O nuntă perfectă, mai mult de atât nu cred că pot spune. Până și barul de fructe a fost delicios de frumos! Atâtea detalii și detalii care ne-au încântat privirile. Și deși nu-i același lucru ca realitatea, sper să vi le încânte și vouă acum, prin intermediul fotografiilor.

Până și hotelul la care am stat a fost perfect. Nu mă refer la cum era făcut patul sau cum era aranjată mobila. Mă refer la geamurile minunate și la lumina care intra exact ca-n filmele bune. Să recapitulăm: oameni perfecți, prieteni mulți și perfecți, aranjamente și multe detalii perfecte. Mda… putem concluziona că a fost o nuntă perfectă. Îmi dau seama că n-am spus nimic de rochia perfectă, și e păcat, că doar a fost cireașa de pe tort, o cireașă cum numai Vera Wang știe să facă. :)

Mereu mi-e teamă de faptul că aș putea plictisi cu textul, așa că mă opresc aici, deși aș mai avea de povestit. Vă las să vă reamintiți ziua aceea sau să încercați să vă imaginați cum a fost. :)

 

Aug 22

Mădă & Narcis – La nunta lor – Buftea

un comentariu

Astăzi o să vorbim mult de … doi. De ei doi, de ani doi, de douăzeci și doi. Acum doi ani am cunoscut niște oameni deosebiți. Trăim într-o lume superficială, unde prietenia adevărată o vezi rar sau deloc. Așa că te atașezi de oameni veseli, înconjurați de iubire de la prieteni, de la familie, de la părinți adevărați sau spirituali. Când au trecut doi ani? Nu știu când, dar important e că se văd roadele. Și la ei s-au văzut repede, au deja un suflețel mic de iubit, iar acum, pentru a respecta doi- ul de mai sus, trebuie să meargă mai departe. ;)

E greu să povestești o nuntă de acum doi ani. Aș putea să n-o fac, că doar suntem fotografi, nu povestitori. Dar e nevoie și de poveste. Povestea întregește experiența. Așa că, dragii noștri, purcedem. Mădă și Narcis sunt doi. Doi oameni deosebiți, fiecare în felul său. Unul te iubește, altul te înjură. :) Nu știu cum sunteți voi, dar eu am o sensibilitate pentru oamenii cu același nume ca al meu. Mda… poate părea o prostie, dar întotdeauna m-am atașat instant de Mădă. Iar când Mădă a mea a folosit diminutiv la diminutiv, respectiv Măduța, m-a terminat total. Și uite așa a început povestea noastră. :) Doar glumesc, o să vă povestesc povestea lor. E vorba de ei… doi.

Ei doi sunt doi copii. Iar ăsta e unul din cele mai minunate complimente ale vieții. Să poți să rămâi copil. Să ai sinceritate, iubire de dat, un pic de inocență atunci când trebuie. Copiii știu să iubească. Și doi copii care se iubesc, se vor iubi toată viața. Pentru că ei cresc împreună, învață împreună, trăiesc împreună. E dar de la Dumnezeu, să-ți întâlnești sufletul pereche când ești încă copil. Cel puțin pentru mine, așa a fost.

Poate o să vă lăsați impresionați de detaliile materiale pe care o să le vedeți. Au fost multe și frumoase, pentru că a avut cine să se ocupe de ele, la superlativ, Ioana Șucu. Dar v-aș ruga să treceți repede prin ele și să vedeți ceea ce contează cu adevărat. Un zâmbet de copil. Asta e mereu pe fața lui Mădă. Ea e fericită, ea și-a trăit ziua, ea e frumoasă și iubită. De el. El vrea să pară un dur, dar în ziua nunții nu i-a ieșit. Pentru că asta se întâmplă, când sunt doi oameni care se iubesc și vor să facă ceva memorabil. Apar și emoțiile, alea constructive, bineînțeles, și atât de frumos vizibile. Nu au avut ei cine știe ce ședință, dar au avut un prim dans ce a impresionat. Prin coregrafie, prin decor, prin … emoție.

Și uite așa, vine momentul să facem o dedicație specială. Nu e fără număr, e cu număr: doi. Sperăm să fiți de două ori mai fericiți, mai iubiți, mai împliniți, mai sănătoși, decât ați fost acum doi ani. Aveți toate șansele să ni se împlinească urarea, pentru că sunteți doi oameni cu loc aparte în sufletele multor oameni, inclusiv în ale noastre. La mulți ani împreună, Mădă și Narcis!

Vezi - Mada & Narcis - Nunta - ostafi.ro

Aug 9

Oana și Alexandru – La nunta lor – Radisson – București

2 comentarii

Noi avem multe povești de povestit. Ne-ar plăcea să avem timpul ăla din copilărie, de la ora de fizică/ logică/ latină etc, care abia trece, să putem să vi le spunem pe toate. Dar, pentru că de ceva vreme trăim în realitatea adulților, povestim doar când și când.

Povestea de astăzi ne demonstrează că și prințesele pot purta teniși. Și ele au voie să se simtă comod, mai ales că-i ziua lor… Oana și Alexandru sunt niște oameni frumoși, calmi, inteligenți și … foarte normali. Am ajuns să mi se pară normalul ceva ieșit din comun. Ziua nunții lor a fost ziua nunții lor. Așa ar trebui să fie mereu. Dar de fapt… e ceva ieșit din comun ca mirii să-și trăiască ziua și să se simtă bine în ea. Trăirea zilei nunții tale nu înseamnă că ești egoist, ba chiar din contră. Toată lumea vrea să ia parte la fericirea ta, că de-aia au venit, să te vadă și să se bucure alături de tine. Există atâtea… proaste presupuneri, o să le spun așa, pentru a continua într-o exprimare decentă. De la faptul că dacă “dai tortul” devreme, pleacă lumea, la faptul că dacă aprinzi lumina discret, nu mai dansează lumea. Nunta e un eveniment unic, e personalizat la maxim. Nu există două nunți la fel cum nu există doi oameni la fel. Niciodată nu aș putea să mulțumesc pe toată lumea, așa că… de ce aș încerca imposibilul la nunta mea? Bravo, Oana și Alex, pentru ce ați reușit să faceți! ;)

Multe nunți frumoase am avut la Radisson. Aici este unul din foarte puținele restaurante de evenimente din București în care există decență, clasă, gust, oameni implicați. Am început ziua frumos, cu mult calm. :) S-au pregătit vedetele noastre, apoi am plecat la plimbare pe Calea Victoriei. După ce ne-am săturat de plimbare, am intrat la Biserica Albă și în timp ce noi îi pozam, ei s-au căsătorit. După ce am scăpat cu toții de primul dans, a început petrecerea. :)

Acești doi oameni au avut mulți alți oameni alături, o echipă nu neapărat mare, dar cu siguranță bună. De local și mâncare v-am spus deja. De tot ghidajul nunții s-a ocupat Victorița, care atenție… mare atenție: e wedding planner. Știți voi, cuvintele alea două din engleză, alăturate, pe care în România le folosesc mai mult oamenii care fac flori decât oamenii care organizează. Dar, e bine că există totuși și oameni care fac ce le sugerează … numele. Am avut colegi artiști alături pe partea de video, Despa Film. A fost prima noastră nuntă împreună, noi sperăm la mai multe, ei nu știu dacă ne mai vor după câte cadre le-am “corupt”. :D Multe idei, idei frumoase și puse în practică la fel de frumos. Aranjamente florale atipice, după idei proprii, puse în practică de Dadoo. Și cel mai impresionant și de apreciat detaliu, a fost cel legat de mărturiile inexistente, a căror posibilă (și mult mai mare, cred eu) valoare a fost donată. Asta e iar din categoria “Bravo!”.

A fost o nuntă pe care aș vrea să o repet, an după an. Să cunoști oameni tineri, haioși, care ocazional vorbesc în franceză, oameni care-și iubesc părinții, oameni care au încredere în noi. Oameni care ne surprind, mereu plăcut. Da… e ceva ce aș repeta. Și știu că o să se repete, doar că va fi cu alte fețe, alte nume, alte personalități. Dar sentimentul de bază… va fi același.

 

Vezi - Oana & Alex - blog - ostafi.ro

Jun 4

Andra și Vlad – La nunta lor

niciun comentariu

Cuvintele mari nu mă reprezintă. Îmi place să spun ceea ce simt, atât cât simt. Câteodată mi se întâmplă să simt mult și să nu știu exact cum să redau în cuvinte. Câteodată ni se întâmplă să cunoaștem oameni atât de speciali, încât cuvintele par nimic în fața lor. V-am mai spus eu că numele lor sunt “cele mai deosebite” pentru mine, din motive total subiective bineînțeles. Sunt niște nume care mă duc cu gândul la Tudor Gheorghe. :) Nu mai intru în detalii.

Astăzi, aceste două nume deosebite sărbătoresc un an de la nuntă. Noi le dorim la cât mai mulți, fericiți, împreună și sănătoși, până la adânci bătrâneți.

Andra și Vlad au avut o nuntă foarte bine pusă la punct. Aveau vreo trei ore alocate ședinței foto, posibil cu tot cu drum inclus. Le aveau în teorie. În practică, dragilor, lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Nunta este o adunătură de multe lucruri, sentimente, oameni, mâncare, muzică bună sau proastă. Haine, flori și toate cele. O să mă opresc la sentimente. Pentru că indiferent cât de frumoase au fost florile sau machiajul sau rochia… nu sunt nimic dacă raportăm la sentimente, la trăirile zilei respective. Acum, o să dau puțin din casă. Andy a trăit o dată sentimentele live, o dată la editare, cot la cot cu Vlad. Sau și mai mult ca Vlad, că el nu a avut de editat. :)

A fost prima nuntă a anului trecut pentru noi împreună, mirii ne-au vrut pe amândoi prezenți. Îmi aduc aminte drumul, am plecat de acasă spre Vâlcea, în dimineața nunții. Vremea era de-a dreptul oribilă. Ploaie și nori. Dar totuși, până la Vâlcea mai avem… Pitești, vremea rezistă. Vâlcea, vremea încă rezistă. Eu sunt optimistă de fel, și sper de fiecare dată că va ieși soarele. La fel cum încă mai cred în Moș Crăciun. Da… râdeți dacă vreți. Dar atunci când speri, când crezi, schimbi lumea. Și vremea lor s-a schimbat. Radical. Deși pe toate prognozele era furtună. A ieșit soarele special pentru cununia civilă. Care era în aer liber. Și nu au avut trei ore de ședință, au avut 13 minute. Dar minutele alea… au fost minunate.

Eu vorbesc mult despre mirese, o s-o fac și acum, dar … pentru că ne-a impresionat Vlad pe mai multe părți, voi începe cu el. Andra, te rog rămâi calmă, urmezi. ;) Vlad este un om cu suflet de aur. Nu știu de ce, nu l-am văzut decât de trei ori în viața mea, dar pot să garantez asta. Numai un om cu suflet imens ar putea fi atât de emoționat la propria nuntă. Numai un om ca el ar putea fi un DJ bun, pentru că el este. El “aude” oamenii și-i înțelege. Aveți voi idee cât de rar întâlnești la o nuntă un DJ bun? Sau măcar decent? Destul de rar, ceea ce nu e bine. Muzica e bună parte din ceea ce reprezintă o petrecere reușită.

Acum, că vorbim de muzică, știți ce mai e rar? Să auzi o trupă care cântă excepțional!!! Extraordinar! Pentru oameni! Cu emoție! Cu umor! Am văzut probabil cam toate numele mari ale muzicii românești live la nunți. Am văzut și trupele Vocea României sau altele de gen. Dar… Acum vine un mare DAR. Am văzut, am ascultat și probabil că am primit un dar prin trupa Antract. Îi știam oarecum după nume, știam melodii, puține, că nu i-am ascultat dintotdeauna. Știți cum e să asculți orice și să sune bine? Asta poate o fac mai mulți. Dar știți cum e să ți se cânte? Să te simți de acolo? Asta fac băieții ăștia. Fac daruri oamenilor care îi ascultă.

E timpul să mă opresc și să trec la subiectul principal al operei literare aici de față: Andra. E o persoană cu chip angelic. Și suflet asemenea, că altfel nu cred că se mărita cu Vlad. Asta e o chestiune vizibilă. Ceea ce nu știți voi, este că ea are o personalitate pe cale de dispariție. Ea spune lucrurilor pe nume. Acest lucru este pe cât de frumos pentru mine, pe atât de dureros pentru alții. De aceea, este bine să-i fim prieteni. :) Este una dintre cele mai finuțe femei pe care le-am cunoscut vreodată. Are o finețe aparte în gesturi. Și are un mod de a vorbi… unic. Este frumoasă, zâmbitoare, micuță și slăbuță. Și deși nu pare fioroasă descrierea asta, Andra reușește să țină totul, respectiv pe toți, sub control. Este o perfecționistă. Un om care a vrut să-și organizeze nunta cu ani în avans, la propriu. Dar, oricât de organizată este ziua nunții, este doar o zi. Noi toți, suntem doar oameni. Vorbeam de optimismul meu mai devreme. Acum, mă gândesc mai bine… Cred că norii au plecat de frică. :) )

Au avut o nuntă. Nu știu cum li s-a părut lor că a ieșit. Nu știu cum li s-a părut invitaților lor că a ieșit. Dar nouă… ni s-a părut neașteptată. Din toate punctele de vedere. Sentimente, ăsta e cuvântul de bază. Și e un cuvânt care nu ar trebui să lipsească de la niciun eveniment.

Vezi - Andra & Vlad - La nunta lor