Nu știu cum reacționează alți oameni atunci când e vorba de copii, dar pot să vă povestesc despre experiența personală. Prima noastră burtică s-a concretizat în apariția pe lume a unui băiețel perfect, Darius. Sarcina a fost una așteptată, dificilă, dar important a fost rezultatul și anume apariția unui suflet inocent printre noi. Primele săptămâni, poate chiar luni, au fost grele pentru toată lumea, pentru că nu-i chiar cel mai ușor lucru din lume să fii părinte. Însă odată cu trecerea timpului, a devenit cel mai frumos lucru posibil pe care ni-l puteam imagina, acesta de a fi părinte. Și cu cât trec mai multe luni, care se transformă apoi în ani, vezi cum se dezvoltă ghindocul și cum devine omuleț. Satisfacția pe care ți-o poate oferi un copil e nemărginită și nu poate fi descrisă în cuvinte. De dragoste nu vă mai povestesc.

În urmă cu aproape 8 luni ne-a surprins vestea că aș fi însărcinată din nou. Da, ne-a surprins destul de puternic. Nu ne propusesem asta, nu credeam că suntem pregătiți pentru al doilea copil, deși ni l-am fi dorit undeva în viitor. Dar lucrurile cele mai bune din viață așa apar, pe neașteptate. Și uite-ne acum, cu a doua burtică, pe care o prezentăm și aici, pe blog.

Suntem fericiți că suntem sănătoși. Suntem fericiți că avem alături de noi oameni minunați, atât în familie cât și în prieteni. Suntem fericiți că nu trebuie să mergem la serviciu și facem doar ceea ce ne place. Suntem cei mai fericiți că în curând va intra în viața noastră o melcușoară. :)

Cititorii mai vechi știu că eu încurajez pe toată lumea să facă măcar un copil. Mi se pare că e cel mai de preț scop al nostru în viață. Indiferent cât te afirmi profesional, nu e nimic în comparație cu afirmarea personală și implicit împlinirea sufletească. Așa că, aștept vești! :)

Notă pentru cei interesați: această fotografie este 100% reală. Nu este vorba de suprapunere de imagini, ci doar de mai multă muncă “pe teren”. :) A fost o fotografie realizată cu efort, atât din partea fotografului, cât și a modelului, de aici și specificația că este o fotografie adevărată. :) Pe aceeași idee, ținem să precizăm că toate fotografiile noastre sunt reale, cu flare-urile care apar, fără efecte adăugate la procesare.