Noi facem parte dintr-un popor plin de superstiții, așa că ar trebui să existe și una legată de fotografia de nuntă. Și dacă ar exista, ar suna cam așa: cum vei avea prima nuntă din an, așa le vei avea și pe restul. Și dacă a sunat, sper să se și adeverească pentru că am avut o deschidere de sezon perfectă.

Am fost împreună cu Vlad (noul fotograf Ostafi) alături de unii din cei mai haioși miri. Ne-am simțit atât de bine în prezența lor, încât le-am propune să mai facă câte o nuntă în fiecare an. :) De obicei, când relația model – fotograf este una bună, nu prea mai contează restul. Dar când și restul e superb, cam asta e rețeta pentru nunta perfectă, strict din punctul nostru de vedere.

V-am spus de miri că-s de nota 11, vă mai spunem că de la flori, la rochie sau la costum, la pantofi sau locație, toate au fost și totul a decurs extraordinar. Cred că acest fel de oameni, cu astfel de nunți sunt cei care ne fac să nu ne plafonăm și să iubim în continuare ceea ce facem. Mulțumiri multe!
Nașa mică!Nașa Mare! :)

Vă spuneam de flori c-au fost super. În mod normal, florile sunt super că așa le-a creat natura. Dar se întâmplă de multe ori ca intervenția omului să le răpească din frumusețe. Astfel, am învățat să-i apreciem pe oamenii care fac din flori lucruri spectaculoase, ingenioase, creative. Așa că îi apreciem mult pe cei de la YAU.


Și acum, doamnelor și domnilor, vă prezentăm noul flare Ostafi, descoperit de nimeni altul decât Vlad și dezvoltat de mine! Mă bucur că se transmite repede boala asta a flare-urilor. :)


Am avut la îndemână ceva obiecte ce ne-au permis o ușoară transformare. Nu mă iau de Vlad, dar de mine pot să zic că am deschis așa tare ochii de mi-a luat-o cravata într-o parte.