Pentru cunoscători Unikt. :) O pereche tânără, plină de viață și extrem de haioasă. Dar nu ei sunt în prim-plan, esențială este prezența burticii. :) O burtică mai mare cu două săptămâni decât a noastră și care adăpostește o minune de fetiță, Carina.

Povestea ședinței este una normală: râdem, glumim, ne simțim bine, facem fețe amuzante. Nimic ieșit din comun. Ce a urmat însă după ședință este special. :) Domnișoara model Carina, fără a-și anunța părinții, și-a propus să iasă din locul strâmt și întunecat în care se afla imediat după ce va fi fotografiată. :) A stat și s-a gandit: “Am crescut destul, mi s-a acrit de mâncat prin cordon, am făcut și poze… De ce nu aș ieși eu de aici?”. Și iată că la o zi după ședință, micuța și-a întâlnit față în față părinții. Noi nu putem decât să ne imaginăm cum a decurs această primă întâlnire, cu siguranță plină de emoții de tot felul.

O familie frumoasă și completă! Este, după părerea mea, lucrul cel mai frumos din lume. Este momentul în care te simți întreg, iubești și primești iubire! O rugăminte către voi toți: nu lăsați să treacă prea mult timp între minunata zi a nunții, care vă apropie ca și cuplu, două jumătăți care devin un întreg și minunea care se va întâmpla în ziua când vă veți ține copilul în brațe! Ce poate fi mai frumos decât un copil născut din iubire? Poate doar mai mulți copii. :) Să vă vând un pont: nu o să vă simțiți niciodată suficient de maturi și pregătiți pentru venirea unui suflet pe lume. Așa că nu mai așteptați, că așteptați degeaba. :)

Există o vorbă, cum că toate miresele sunt frumoase. Adevărat. Dar femeile însărcinate le depășesc! Nu știu dacă e dreaptă comparația, pentru că e vorba de două tipuri distincte de frumusețe. :)

Share