Articole cu tag-ul bokeh:

 1. May 22

  Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț

  un comentariu

  RO: Nu am avut niciodată trei evenimente consecutiv. Anul trecut s-a întâmplat însă să avem un week-end full: vineri-sâmbătă-duminică. Eu, dacă aș fi fost mirele de duminică și conștient că fotograful are evenimente în Alba Iulia, București, iar apoi ar trebui să ajungă în Piatra… i-aș fi zis: “Te pup, pa pa pa pa pa!”. :) Dar ei au avut încredere în mine, mult mai multă decât am avut eu personal. Și acum, privind în urmă, sunt într-adevăr mulțumit că am acceptat așa o provocare. În momentul în care reușești să-ți depășești limitele, este clar că vei deveni mai bun.

  Am atâtea de povestit… :) Elena a ales locațiile pentru ședință. Nu știu dacă vreodată, aș fi putut alege mai bine. Ziua aceea a fost una încărcată emoțional pentru mine, pentru că am fost fericit alături de ei. Pentru că am reușit să fac fotografie. Sper să nu bat aiurea câmpii și să plictisesc, dar este atât de “împlinitor” când oamenii pe care îi fotografiezi au încredere în tine de parcă te cunosc de-o viață, se comportă atât de firesc și natural în timp ce tu apeși declanșatorul și mai ales, când vorbiți aceeași limbă. Și nu mă refer la limba română. :)

  Ca de fiecare dată când văd lucruri firești și aproape de ceea ce fost odată, m-am bucurat și acum. Am văzut o biserică frumoasă, observ că slujbele din zona Moldovei sunt speciale. Și în afara bisericii am văzut copii. Copii de la țară. În cele cinci minute, mai mult sau mai puțin, în care i-am observat, am văzut diferențe majore între ei și ceea ce crește la oraș. Mi-e silă de oraș. Mi-e silă la gândul că ai mei copii trăiesc într-un oraș și o să fac tot posibilul să îi învăț despre ceea ce este important în viață. Poate din unele puncte de vedere copiii de la țară o duc mai greu. Dar greul acesta mi se pare un greu frumos. Pe lângă simplitate, mi se par și mai curați, mai buni. Fac gesturi frumoase pentru că așa vor. Orașul ne strică. Pe toți.

  Daaar, să revenim la mirii noștri frumoși, cu atitudine, răbdători :) și cu niște nași minunați. :) Vă mulțumesc că nu am simțit nicio clipă vreo urmă de oboseală. Mi se pare că asta este declarația perfectă, că după două nopți cu somn de două ore, am fost atât de captivat de voi și nunta voastră, încât nimic altceva nu a mai contat. Vă mulțumesc sincer și din tot sufletul că ați avut curaj și m-ați ales. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să surprind lucruri și trăiri așa frumoase!

  _______________
  EN: I never had three events one after the other. This year however, it happened that we had a full weekend: friday, saturday and sunday. If i had been the groom on sunday, and had i knew that the photographer has events in Alba Iulia, Bucharest and then come over in Piatra Neamt… i would have told him “kisses bye bye”. :) But they put their trust in me, more trust than i ever had. And now, looking behind, i’m truly satisfied that i took on such a challenge. The moment you overcome your limits, it’s clear that you’ll become even better.

  I have so much to tell you… :) Elena chose the locations for the photoshoot. I don’t know if i could ever make better choices. That day was a emotional loaded day for me, because i was sharing their happiness. Because i managed to do real photography. I hope i’m not dull with my babbling, but it is very gratifying when the people you photograph trust you like they’ve known you for a lifetime, act so natural while you press the shutter button and, especially, when you speak the same language. And i’m not referring to the romanian language. :)

  Like everytime i see things that are natural and resemble what once was, i feel joy. I saw a beautiful church and i can tell that the church services from the Moldavian area are more special. Outside the church i saw children. Countryside children. In the more or less five minutes that i watched them, i saw major differences between them and what grows in the city. I’m sick of cities. I’m disgusted that my children live in a city and i will do everything i can to teach them what is more important in life. Maybe in some ways kids that live in the countryside have a rougher life. But this roughness looks to me like a beautiful roughness. Aside the simplicity, thei look cleaner, better. They do nice things before they want to. The city breaks us down. All of us.

  Buuuut, let’s get back to our beautiful wedding couple, full of attitude, patience :) and great godfathers. :) Thank you for not feeling any trace of weariness for just one second. I think this is the perfect statement, that after two nights of having just two hours of sleep, i was so captivated by you and your wedding, that nothing else mattered. I sincerely thank you for having the courage and choosing me. I thank you for the opportunity to capture such beautiful things and moments!

  Vezi - Nunta - Elena & Brandon - ostafi - piatra neamt Citeste articolul ‘Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. Aug 29

  Georgiana și Daniel – Nuntă

  4 comentarii

  Georgiana și Daniel sau Jordani. Am așa o bănuială că o să fie cam lung textul acesta. :) O iau punctat și cât mai la obiect. ;) Cu mai bine de doi ani înaintea evenimentului am fost contactați de acest minunat cuplu. E record pentru rezervarea datei în ceea ce ne privește. Și e absolut normal, pentru că ei sunt colegi de-ai noștri și știu că dacă vrei ca în ziua nunții să ai ceea ce-ți dorești e bine să te ocupi din timp de toate.

  Nuntă frumoasă într-un oraș cu oameni frumoși. Nu știu cum s-a întâmplat, dar am rămas fără asistent pentru ziua nunții lor. Norocul meu că există prieteni adevărați, recrutați de prin foști miri, care colac peste pupăza din tei știu și să mănuiască un dslr și au simț artistic. ;) Și nu fac nazuri la căpușe sau urzici. ;)

  O nuntă cu multe emoții, pe toate părțile. Nu sunt în măsură să vorbesc de emoțiile mirilor și ale celorlalți oameni implicați, dar pot să vorbesc de emoțiile mele, care oricât nu aș fi vrut, au existat. Mereu există când știi că ai în fața ta un alt fotograf. :) Vă mulțumesc pentru multele cuvinte frumoase, vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și sper că nu v-am dezamăgit.


  Citeste articolul ‘Georgiana și Daniel – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 3. Aug 24

  Roxana și Daniel – Nuntă

  5 comentarii

  Pentru fiecare pereche în parte nunta este ceva unic. Pentru mine, fiecare nuntă are în continuare ceva unic. De aceea fac ceea ce fac cu atâta plăcere și promit ca în momentul în care nu voi mai vedea unicitatea, voi renunța instant. Subliniez acest lucru pentru că vreau să știți că ăsta mi-e norocul: am miri de nota 11, am nunți una și-una, nu-s doar cuvinte goale. :)

  Și uite așa ajung la Roxana, la Daniel și la a lor frumoasă zi. Și unică. :) Nu știu dacă feminitatea există în fiecare femeie. Probabil că așa ar fi logic, dar din păcate în viața reală ne întâlnim cu fel și fel de oameni. La Roxana este ceva înnăscut, feminitatea și finețea sunt la ele acasă. :) Și ce-i mai frumos decât o mireasă fină și feminină? Eu unul nu știu. :) Normal că cel pe care îl va vedea alături de ea în fiecare dimineață când deschide ochii, pentru tot restul vieții, trebuia să fie Daniel. Un cuplu frumos și sper mereu îndrăgostit.

  Încă ceva și v-am lăsat cu fotografiile. Am impresia că nașii au luat cursuri de stat la poze înainte de nunta voastră. Super modele și foarte buni în a da sfaturi. ;) Dacă nu aveți ce face sâmbăta viitoare, vă iau cu mine. ;)

  Citeste articolul ‘Roxana și Daniel – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 4. Apr 24

  Cristina și Andrei – Nuntă

  2 comentarii

  Nu avem scuze pentru faptul c-am postat cam rar în ultima vreme, așa că nu încercăm să ne scuzăm, dar sperăm că vom fi scuzați. :) Astfel, vă prezentăm un cuplu frumos a cărui nuntă a avut loc în toamna anului trecut.

  De obicei ziua nunții e una plină de agitație, în mod special pentru miri. Există ședințe de 20 de minute realizate în ziua nunții, există însă și cazuri în care avem mult mai mult timp la dispoziție. Pentru faptul că și-au făcut timp pentru fotografii vrem să le mulțumim celor doi! Rezultatul e unul plin de relaxare. :)

  Citeste articolul ‘Cristina și Andrei – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 5. Aug 2

  Maria

  7 comentarii

  Dacă faci x în viață și ești pasionat de ceea ce faci, ajungi să fii x înainte de toate. Astfel, ești fotograf înainte de a fi femeie sau bărbat, înainte de a fi copilul părinților tăi, poate și înainte de a fi părintele copilului tău. Pentru că faci ceea ce ești și ești mai înainte de toate. :) O să mă opresc aici, începe să sune un pic ciudat și nu-mi doresc asta. :D

  Maria este fotograf, soție, fiică, soră și lista poate continua. Ne-am simțit într-adevăr onorați că ne-a ales pe noi pentru această ședință foto. Am mers în locul nostru favorit, de lângă Vâlcea, un loc atât de special, care te face să fugi din București și să te muți acolo. Bine… aproape toate locurile din țară te fac să fugi din București. :) Revenind la ședință, a fost o ședință deosebită atât din pricina locației, a luminii, a mirosurilor îmbietoare, cât și a modelului, care s-a integrat de minune în peisaj.

  Stres mult în această ședință, e greu să fotografiezi un alt fotograf. Pe partea cealaltă, probabil e greu să te lași fotografiat atunci când ești fotograf. Sperăm ca toate să fi ieșit bine pentru toată lumea, noi știm cu siguranță că ne-am simțit bine. ;)


  Citeste articolul ‘Maria’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Ședintă foto