Articole cu tag-ul burta:

 1. Jun 11

  Burtica, Georgi și Adi

  3 comentarii

  Trei ani. Trei. Exact trei. Fix trei. Cum au trecut trei ani de parcă ar fi fost luni? Ăsta-i sentimentul… Dar în spatele sentimentului stau acum trei copii (unul al vostru, doi ai nostri…). Fapt ce atestă că nu au trecut degeaba. Copiii ne aduc lumina, cum spuneam acum o vreme. Fără copii nu suntem compleți, oricâtă iubire si înțelegere ar exista în cuplu. Copiii ne fac mai buni, ne maturizează, ne dau un nou sens vieții.

  Dar vorbeam de ani, au trecut trei ani de la nuntă. Si vreo doi de la această sedință. :D Aveam o profă în liceu care ne punea la început de an calendaristic să ne facem liste, legate de viitor, să trecem cu liniuță de la capăt cam ce-am vrea să realizăm în noul an. Îmi permit să fac o listă cu ce-am trăit noi împreună sau separat în acesti trei ani.

  Mai întâi, după ce ne-am cunoscut si mai ales l-ați cunoscut pe Dari, pe vremea aceea de 10 luni, trebuie să recunoasteți că v-ați îndrăgostit până peste cap de el si cum eu eram -si sunt probabil- o mamă destul de posesivă, v-ați hotărât că e momentul să vă faceți propia minune. Si uite asa a crescut o frumoasă burtică, din care a iesit un frumos copil. Copil care acum e ditamai splendoarea de fetiță!

  Mai apoi, dar totusi înainte de burtică, avem amintiri pe care le putem povesti nepoților la un pahar de… apă plată cu ness si lămâie..!?! :) Cine a mai alergat cu masina după tren? Cine a primit penthouse la preț de cameră? De câte ori în viață ați râs de trebuia să vă țineți gura cu mâna închisă, de atâta durere. :) Astea-s amintirile, asta face o prietenie frumoasă. Puțini prieteni avem, pentru că ne place să-i prețuim pe fiecare în parte. Si desi ne-am dori, niciodată nu reusim să-i prețuim suficient. Ca de obicei, primesc atenționări de la Sef: “Fără chestii lacrimogene, da?”. Astea nu se pun, lacrimogenele de fericire sunt cele mai frumoase.

  Ajungând totusi la punctul culminant al narațiunii, trebuie s-o smotocim, măcar aici, pe Carolina. Care pe lângă faptul că e frumoasă si te lasă fără cuvinte când îi vezi ochii, e scumpă! Pentru mine, ăsta e cuvântul maxim pe care îl am când e vorba de copii. Cred că ar face un trio interesant acum, Carolina si Melania s-ar lupta din priviri, iar Darius, caveler cum îl stim, le-ar împărți jucării.

  Vă apreciem mult, familie frumoasă! Si ne pare rău că ne desparte asa o distanță si lipsa permanentă de timp. Dar promitem să încercăm să luăm mai multe evenimente în Iasi. Si fiind totusi un text public, cred că am spus destule. :) La Ostafi, pozele sunt ca vinul. Cu cât trece timpul, cu atât devin mai bune. Ăsta e motivul asteptării, da? :)

  O serbăm pe Carolina la doi ani în aceasi locație? ;)

  Vezi - Burtica, Georgi si Adi - ostafi.ro Citeste articolul ‘Burtica, Georgi și Adi’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 2. Jun 1

  La mulți ani copii!

  niciun comentariu

  La mulți ani, copilasi drăgălasi! Actuali si viitori. :) Noi, copiii de la Ostafi am primit în dar finalizarea unui proiect mai vechi, un frumos studio. Făcut după inima noastră: rustic, dar elegant; din topor, dar plăcut. :)

  ANDY3917-Edit copy Citeste articolul ‘La mulți ani copii!’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Botez, Diverse, Gravidă, Nou născut, O (1) Poză :), Ședintă foto

 3. Mar 25

  A doua burtă :)

  10 comentarii

  Nu știu cum reacționează alți oameni atunci când e vorba de copii, dar pot să vă povestesc despre experiența personală. Prima noastră burtică s-a concretizat în apariția pe lume a unui băiețel perfect, Darius. Sarcina a fost una așteptată, dificilă, dar important a fost rezultatul și anume apariția unui suflet inocent printre noi. Primele săptămâni, poate chiar luni, au fost grele pentru toată lumea, pentru că nu-i chiar cel mai ușor lucru din lume să fii părinte. Însă odată cu trecerea timpului, a devenit cel mai frumos lucru posibil pe care ni-l puteam imagina, acesta de a fi părinte. Și cu cât trec mai multe luni, care se transformă apoi în ani, vezi cum se dezvoltă ghindocul și cum devine omuleț. Satisfacția pe care ți-o poate oferi un copil e nemărginită și nu poate fi descrisă în cuvinte. De dragoste nu vă mai povestesc.

  În urmă cu aproape 8 luni ne-a surprins vestea că aș fi însărcinată din nou. Da, ne-a surprins destul de puternic. Nu ne propusesem asta, nu credeam că suntem pregătiți pentru al doilea copil, deși ni l-am fi dorit undeva în viitor. Dar lucrurile cele mai bune din viață așa apar, pe neașteptate. Și uite-ne acum, cu a doua burtică, pe care o prezentăm și aici, pe blog.

  Suntem fericiți că suntem sănătoși. Suntem fericiți că avem alături de noi oameni minunați, atât în familie cât și în prieteni. Suntem fericiți că nu trebuie să mergem la serviciu și facem doar ceea ce ne place. Suntem cei mai fericiți că în curând va intra în viața noastră o melcușoară. :)

  Cititorii mai vechi știu că eu încurajez pe toată lumea să facă măcar un copil. Mi se pare că e cel mai de preț scop al nostru în viață. Indiferent cât te afirmi profesional, nu e nimic în comparație cu afirmarea personală și implicit împlinirea sufletească. Așa că, aștept vești! :)

  Notă pentru cei interesați: această fotografie este 100% reală. Nu este vorba de suprapunere de imagini, ci doar de mai multă muncă “pe teren”. :) A fost o fotografie realizată cu efort, atât din partea fotografului, cât și a modelului, de aici și specificația că este o fotografie adevărată. :) Pe aceeași idee, ținem să precizăm că toate fotografiile noastre sunt reale, cu flare-urile care apar, fără efecte adăugate la procesare.

  Citeste articolul ‘A doua burtă :) ’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 4. Sep 21

  Burta, Larisa și Tomy

  2 comentarii

  Încă o ședință realizată în cea mai frumoasă locație găsită de noi până acum. Vreme bună, o lumină caldă pe care am îndrăgit-o de îndată, doi oameni care se văd și un al treilea în burtică. Un omuleț care doar ce și-a făcut apariția pe lume și căruia îi prevedem un viitor luminos, că doar suntem născute în aceeași zi. :)

  Această postare trebuia să fie făcută de ieri, în ideea că va apuca și proaspăta mămică să vadă pozele cu burtica mai înainte ca aceasta să dispară. Din păcate, nu s-a întâmplat așa, ne cerem scuze. Dar sperăm ca aceste fotografii să contribuie la a ridica și mai sus emoțiile zilei de azi.

  Felicitări dragilor! Și multă putere de acum înainte, pentru că abia de acum începe adevărata distracție. :)

  Citeste articolul ‘Burta, Larisa și Tomy’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 5. Jul 19

  Un an mai târziu…

  19 comentarii

  Da, a trecut un an de când în viața noastră a apărut bebelușul perfect, mica noastră minune pe care o numim cel mai pe scurt Dari. A fost un an incredibil de frumos, de greu, de interesant, de ținut minte zi cu zi pentru tot restul vieții. Nu știu dacă a fi părinte este ceva special în general, probabil depinde de la caz la caz. Pentru noi însă, să fim părinți înseamnă totul.

  În urmă cu un an stăteam ca pe ace în așteptarea domnului care urma să apară în viața noastră. Cu o zi înainte de naștere, am făcut câteva poze cu ceea ce în mod obișnuit numim burtică, în cazul meu însă îi voi spune burtoaie. :) Cu exact un an după, ne-am reîntors în același loc, în încercarea de a reproduce ceea ce se petrecuse cu un an în urmă. Comparativ cu anul trecut, de data aceasta ședința a fost extraordinar de scurtă, pentru că bebelușului nostru i s-a făcut somn. Și întotdeauna părintele se supune copilului. :)

  De obicei fiecare părinte își vede copilul ca fiind cel mai cel. Nici noi nu facem excepție de la regulă. :) Dar ceea ce ne place în mod deosebit este că așa îl văd și cei din jurul nostru și mai mult decât atât, le-am deschis apetitul pentru bebei. :) Da dragilor, puneți-vă pe treabă, pentru că este cea mai mare realizare din viața noastră atât de trecătoare. Destul cu vorbăraia, să trecem la poze. ;)


  Citeste articolul ‘Un an mai târziu…’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nou născut