Articole cu tag-ul canon 5d mark III:

 1. Jun 1

  La mulți ani copii!

  niciun comentariu

  La mulți ani, copilasi drăgălasi! Actuali si viitori. :) Noi, copiii de la Ostafi am primit în dar finalizarea unui proiect mai vechi, un frumos studio. Făcut după inima noastră: rustic, dar elegant; din topor, dar plăcut. :)

  ANDY3917-Edit copy Citeste articolul ‘La mulți ani copii!’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Botez, Diverse, Gravidă, Nou născut, O (1) Poză :), Ședintă foto

 2. May 22

  Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț

  un comentariu

  RO: Nu am avut niciodată trei evenimente consecutiv. Anul trecut s-a întâmplat însă să avem un week-end full: vineri-sâmbătă-duminică. Eu, dacă aș fi fost mirele de duminică și conștient că fotograful are evenimente în Alba Iulia, București, iar apoi ar trebui să ajungă în Piatra… i-aș fi zis: “Te pup, pa pa pa pa pa!”. :) Dar ei au avut încredere în mine, mult mai multă decât am avut eu personal. Și acum, privind în urmă, sunt într-adevăr mulțumit că am acceptat așa o provocare. În momentul în care reușești să-ți depășești limitele, este clar că vei deveni mai bun.

  Am atâtea de povestit… :) Elena a ales locațiile pentru ședință. Nu știu dacă vreodată, aș fi putut alege mai bine. Ziua aceea a fost una încărcată emoțional pentru mine, pentru că am fost fericit alături de ei. Pentru că am reușit să fac fotografie. Sper să nu bat aiurea câmpii și să plictisesc, dar este atât de “împlinitor” când oamenii pe care îi fotografiezi au încredere în tine de parcă te cunosc de-o viață, se comportă atât de firesc și natural în timp ce tu apeși declanșatorul și mai ales, când vorbiți aceeași limbă. Și nu mă refer la limba română. :)

  Ca de fiecare dată când văd lucruri firești și aproape de ceea ce fost odată, m-am bucurat și acum. Am văzut o biserică frumoasă, observ că slujbele din zona Moldovei sunt speciale. Și în afara bisericii am văzut copii. Copii de la țară. În cele cinci minute, mai mult sau mai puțin, în care i-am observat, am văzut diferențe majore între ei și ceea ce crește la oraș. Mi-e silă de oraș. Mi-e silă la gândul că ai mei copii trăiesc într-un oraș și o să fac tot posibilul să îi învăț despre ceea ce este important în viață. Poate din unele puncte de vedere copiii de la țară o duc mai greu. Dar greul acesta mi se pare un greu frumos. Pe lângă simplitate, mi se par și mai curați, mai buni. Fac gesturi frumoase pentru că așa vor. Orașul ne strică. Pe toți.

  Daaar, să revenim la mirii noștri frumoși, cu atitudine, răbdători :) și cu niște nași minunați. :) Vă mulțumesc că nu am simțit nicio clipă vreo urmă de oboseală. Mi se pare că asta este declarația perfectă, că după două nopți cu somn de două ore, am fost atât de captivat de voi și nunta voastră, încât nimic altceva nu a mai contat. Vă mulțumesc sincer și din tot sufletul că ați avut curaj și m-ați ales. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să surprind lucruri și trăiri așa frumoase!

  _______________
  EN: I never had three events one after the other. This year however, it happened that we had a full weekend: friday, saturday and sunday. If i had been the groom on sunday, and had i knew that the photographer has events in Alba Iulia, Bucharest and then come over in Piatra Neamt… i would have told him “kisses bye bye”. :) But they put their trust in me, more trust than i ever had. And now, looking behind, i’m truly satisfied that i took on such a challenge. The moment you overcome your limits, it’s clear that you’ll become even better.

  I have so much to tell you… :) Elena chose the locations for the photoshoot. I don’t know if i could ever make better choices. That day was a emotional loaded day for me, because i was sharing their happiness. Because i managed to do real photography. I hope i’m not dull with my babbling, but it is very gratifying when the people you photograph trust you like they’ve known you for a lifetime, act so natural while you press the shutter button and, especially, when you speak the same language. And i’m not referring to the romanian language. :)

  Like everytime i see things that are natural and resemble what once was, i feel joy. I saw a beautiful church and i can tell that the church services from the Moldavian area are more special. Outside the church i saw children. Countryside children. In the more or less five minutes that i watched them, i saw major differences between them and what grows in the city. I’m sick of cities. I’m disgusted that my children live in a city and i will do everything i can to teach them what is more important in life. Maybe in some ways kids that live in the countryside have a rougher life. But this roughness looks to me like a beautiful roughness. Aside the simplicity, thei look cleaner, better. They do nice things before they want to. The city breaks us down. All of us.

  Buuuut, let’s get back to our beautiful wedding couple, full of attitude, patience :) and great godfathers. :) Thank you for not feeling any trace of weariness for just one second. I think this is the perfect statement, that after two nights of having just two hours of sleep, i was so captivated by you and your wedding, that nothing else mattered. I sincerely thank you for having the courage and choosing me. I thank you for the opportunity to capture such beautiful things and moments!

  Vezi - Nunta - Elena & Brandon - ostafi - piatra neamt Citeste articolul ‘Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 3. Jan 30

  Essy și Eli – Nuntă – Graz – Austria

  33 comentarii

  ANDY: Vorbeam cu Essy după nuntă și îi spuneam că nu am ce să scriu aici, în textul de introducere. O să spun WOOOW!!! și atât. :) M-am răzgândit în ceea ce privește “și atât.”. Deși nici toate cuvintele din lume nu ar putea exprima ce zi minunată a fost ziua nunții lor sau și mai mult, ce oameni minunați sunt ei. Aș încerca să vă fac un rezumat al trăsăturilor lor de caracter, dar o să ziceți că vă descriu un cuplu perfect. O să vă povestesc mai bine ce am văzut acolo, iar voi trageți mai departe concluziile. Îi invidiez sincer pentru prietenii pe care îi au, pentru că sunt mulți la număr și știu să se ajute între ei atunci când e nevoie. Au amenajat totul singuri, Essy și Eli ajutați de prieteni. Ei, câți dintre noi am putea să facem asta în câteva ore? Și cu asta am încheiat descrierea lor, pentru că oricine știe că numai oamenii frumoși sufletește atrag atâția prieteni.

  O să vedeți mai jos aranjamente peste aranjamente, unul mai frumos, mai ingenios și mai de efect ca celălalt. Ca de fiecare dată, simplitatea este întotdeauna perfectă, elegantă și imposibil de egalat. Care ar fi reacția voastră dacă vi s-ar propune un buchet din flori artificiale? Prima reacție a lui Mădă când i-am spus, a fost că o duc cu gândul la comunism. :) Dar de când a văzut buchetul lui Essy, a devenit fanul numărul unu. :) Felicitări multe creatoarei!

  Când vezi atâtea lucruri care te încântă, parcă te pierzi în fericire. O nuntă perfectă, mai mult de atât nu cred că pot spune. Până și barul de fructe a fost delicios de frumos! Atâtea detalii și detalii care ne-au încântat privirile. Și deși nu-i același lucru ca realitatea, sper să vi le încânte și vouă acum, prin intermediul fotografiilor.

  Până și hotelul la care am stat a fost perfect. Nu mă refer la cum era făcut patul sau cum era aranjată mobila. Mă refer la geamurile minunate și la lumina care intra exact ca-n filmele bune. Să recapitulăm: oameni perfecți, prieteni mulți și perfecți, aranjamente și multe detalii perfecte. Mda… putem concluziona că a fost o nuntă perfectă. Îmi dau seama că n-am spus nimic de rochia perfectă, și e păcat, că doar a fost cireașa de pe tort, o cireașă cum numai Vera Wang știe să facă. :)

  Mereu mi-e teamă de faptul că aș putea plictisi cu textul, așa că mă opresc aici, deși aș mai avea de povestit. Vă las să vă reamintiți ziua aceea sau să încercați să vă imaginați cum a fost. :)

   


  Citeste articolul ‘Essy și Eli – Nuntă – Graz – Austria’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 4. Jan 18

  Mădălina și Alexandru – Nuntă

  niciun comentariu

  Începem noul an pe blog cu postarea unei nunți deosebite. Nu numai pentru că locația este una deosebită și parcă diferită de la nuntă la nuntă – Salon du mariage - ci și pentru că oamenii care au participat la această nuntă au fost cu totul deosebiți. Mereu e amuzant pentru noi să privim oarecum din exterior trăirile mirilor din ziua cu pricina. Îi înțelegem perfect, că doar și noi am trecut prin asta, dar în același timp nu ne putem abține să zâmbim când vine vorba de punerea papionului, spre exemplu. ;)

  A fost o zi planificată, dar cum se mai întâmplă câteodată, cu toată planificarea din lume… nu a prea mai rămas timp pentru ședință. Deși și-au dorit fotografii cu soare, cu flare a la Ostafi, natura nu a ținut cu ei. Dar asta a contat prea puțin, Mădălina și Alexandru au fost foarte haioși în timpul ședinței, au trăit cele 9 minute din plin. :) O, da! Se pare că anul 2012 a fost anul ședințelor de 9 minute. Să vedem ce ne aduce 2013. :D

  Când vine vorba de slujbe religioase oficiate afară, îmi plac și nu chiar. Să mă explic. :) Îmi place întreg conceptul, arată foarte bine, dar când vine vorba de lumină… e mai greu pentru fotograf. Dar, după cum vă spuneam despre ședință că a decurs super, la fel a fost și cu slujba. Bineînțeles, tot datorită lor. Pentru că atunci când știi să prețuiești momentul, când știi să zâmbești din suflet sau când ai senzația că totul în jurul tău e perfect… ei da, atunci simți și imortalizezi momente mai mult decât frumoase, momente perfecte.

  Cu fiecare nuntă pe care am plăcerea să o văd, descopăr lucruri noi și frumoase. Mădălina și Alexandru mi-au arătat cât de frumos este ca dansul de deschidere să-l înceapă alături de părinți. Pe lângă faptul că mi se pare un gest plin de iubire și de recunoștință, mi se pare că implică și mult respect. Felicitări pentru că aveți părinți minunați și pentru că știți să-i apreciați. :)

  Mai spun ceva și gata. :) Mi-am dat seama, odată cu nunțile, că iubesc din ce în ce mai mult florile, încep să le apreciez pe zi ce trece. Normal că de apreciat sunt și oamenii care știu să le scoată în evidență atât de bine calitățile, în cazul de față Carmen Ioniță.

  Citeste articolul ‘Mădălina și Alexandru – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 5. Dec 12

  Daniela și Cătălin – Nuntă

  5 comentarii

  Aproape întotdeauna primul contact este definitoriu pentru o relație. Așa a fost în cazul nostru și a doi dintre cei mai carismatici oameni pe care îi cunoaștem: Daniela și Cătălin. Am știut că o nuntă organizată de ei nu are cum să nu fie spectaculoasă! A fost chiar mai mult decât atât, a fost o nuntă foarte bine organizată. Iar datorită acestei organizări am avut parte de o zi atât de frumoasă și calmă. Foarte mult apreciez când avem timp să facem tot ce ne dorim, așa că vă mulțumesc că ați avut grijă de mine și mi-ați oferit timp din plin pentru ședința foto.

  Cu fiecare nuntă la care particip, mi se adaugă în suflet încă un procent de împlinire. Nu știu dacă sunt recunoscător în fiecare zi pe cât ar trebui pentru că am sănătate, o familie perfectă și prieteni de nădejde. Dar sigur știu că trebuie să fiu recunoscător pentru că există oameni minunați ca Daniela și Cătălin, care reușesc să mă surprindă cu zâmbete delicate, veselie din suflet, atenție pentru detalii și atât de multă dragoste emanată.

  Încă un lucru și vă las cu fotografiile, e vorba de ceva ce a impresionat-o mult pe Mădă de data aceasta: “Woooow! Ce coafură!”. :)

  Citeste articolul ‘Daniela și Cătălin – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă