Articole cu tag-ul cununiereligioasaprincipelenicolae:

 1. Oct 21

  La nunta regala – Alina si Nicolae al Romaniei

  18 comentarii

  Poveștile frumoase trebuie povestite. Poveștile frumoase sunt din păcate rare, așa că atunci când avem una în față, vrem să o vedem, să o cunoaștem, să putem să o povestim mai departe. Cine nu ar vrea să trăiască o poveste? O poveste de dragoste, o poveste de familie, o poveste cu final fericit. Ingredientele principale ale unei povești frumoase sunt personajele. Și atunci când ai personaj principal un prinț… cum să nu se scrie o poveste frumoasă? O poveste ca cele pe care le-am citit sau ne-au fost citite când eram copii. O poveste pe care și noi o citim copiilor noștri. E frumos să știm că România încă mai are de povestit.

  O nuntă poate fi deosebită, poate fi atipică, dar totuși normală, poate fi frumoasă, poate fi elegantă, poate fi toate cele de mai sus, așa cum a fost aceasta. V-am mai spus că învățăm, vedem lucruri noi cu fiecare nuntă la care participăm. Ceea ce a fost altfel acum, au fost oamenii. Pe de o parte oamenii veniți de peste tot, românii cu inima mare, deschisă și plină de admirație. Pe cealaltă parte, invitații. Eleganța nu vine doar din eleganța mirilor, din eleganța sălii, din eleganța florilor sau a dansului. Eleganța vine din oameni, din toți oamenii prezenți. E atât de frumos să fii martorul unei stări permanente de eleganță. Cred că mult mai multe nunți ar putea fi cu sufletul regale, dacă cei prezenți ar trăi importanța momentului. Momentele trec repede, e păcat să nu le prețuim la adevărata valoare.

  Există oameni care suspină după monarhie, la fel cum există oameni care o condamnă. Eu nu pot să îmi exprim părerea decât subiectiv, prin poveștile bunicii, care l-a iubit pe Rege. Din respectul ei s-a născut respectul meu. Și credința în povești. Povești frumoase, grele câteodată, ca-n viață, cu prinți și prințese.

  Cele mai frumoase povești sunt cele reale. Cele mai frumoase povești de dragoste sunt cele care nu au nevoie de descrieri, sunt cele pe care le vezi și-ți dai seama că acolo există “scânteia”. Cele mai frumoase povești te încarcă cu energie, te fac să crezi în bine, în viitor, în oameni. Ce poate fi mai de poveste decât un prinț și o prințesă la nunta lor?

  Noi suntem mulțumiți, fericiți, recunoscători că am participat și am fotografiat cea mai… unică nuntă a României moderne. Toate momentele sunt unice, dar unele, puține, sunt menite să rămână în istorie. Imaginile noastre sunt pentru bucuria României, pentru Alina-Maria și Nicolae al României.

  Vezi - Nunta - Alina & Nicolae Citeste articolul ‘La nunta regala – Alina si Nicolae al Romaniei’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. May 14

  Nicolae al Romaniei si Alina-Maria Binder – Anunt Cununie

  niciun comentariu

  Mai devreme sau mai târziu, toate ne visăm prințese. Ne imaginăm un prinț, care să ne fie suflet pereche, să ne țină strâns de mână toată viața. Mă știți prea bine, ne știți prea bine, iubim poveștile. Iubim “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Dacă nu am fi așa, n-am fi noi. Dacă n-am crede în prințese și-n prinți… cum am mai putea crede în iubire? Iubirea ne ține împreună, iubirea ne face puternici, iubirea ne dă speranță. Săptămâna aceasta a fost o sărbătoare mare pentru români, în special pentru cei care mențin încă aprinsă o făclie către regalitatea românească. Astăzi, pentru noi o să devină o zi și mai importantă, pentru că putem să vă arătăm cât de frumoși sunt împreună Alina și Nicolae al României, cei doi care au făcut pasul din a deveni din doi, unul. Doi oameni. Reali. Normali. Deși cu un spate foarte puternic. Dacă m-aș fi gândit la “spate” 3 secunde în timp ce fotografiam… nu ați fi văzut astăzi poze. Dar… exact asta aș vrea să se transmită mai departe, nu spatele contează, ci omul care e în față. Oamenii pe care vi-i prezentăm sunt doi tineri adorabili, îndrăgostiți și frumoși. Cărora, ocazional… trebuie să li te adresezi cu “ alteța voastră regală…”. Poveștile frumoase devin nemuritoare. L-am iubit pe Rege prin poveștile bunicii, sper ca și nepoții mei să existe și să audă povești cu Prințul. Povestea continuă, România încă mai are de povestit!

  Nicolae & Alina - ostafi.ro 1 - blog-Exposure Citeste articolul ‘Nicolae al Romaniei si Alina-Maria Binder – Anunt Cununie’ »

  Tag-uri: , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă