Articole cu tag-ul Familie:

 1. May 14

  Ostafi in Income Magazine

  niciun comentariu

  În urmă cu câteva luni am fost întrebați dacă putem răspunde la câteva întrebări pentru o viitoare revistă economică, subiectul fiind fotografii de lux, îndeosebi ai vedetelor. Am răspuns cu purul adevăr și anume că deși clienții noștri sunt “de lux”, nu sunt tocmai persoane publice/ vedete. :) Între timp s-a schimbat subiectul interviului, astfel că am participat și noi la el. Te simți măcar un pic ciudat când te afli în fața unui reporter adevărat, care-și notează în carnețel răspunsurile pe care i le dai. Sinceritate maximă în răspunsurile noastre, poate un pic prea multă, dar asta ne caracterizează. :) Nu suntem singurii intervievați, am apărut alături de alti trei colegi fotografi. Mulțumiri autorului articolului, Oleg Cojocaru.

  Citeste articolul ‘Ostafi in Income Magazine’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse

 2. Mar 25

  A doua burtă :)

  10 comentarii

  Nu știu cum reacționează alți oameni atunci când e vorba de copii, dar pot să vă povestesc despre experiența personală. Prima noastră burtică s-a concretizat în apariția pe lume a unui băiețel perfect, Darius. Sarcina a fost una așteptată, dificilă, dar important a fost rezultatul și anume apariția unui suflet inocent printre noi. Primele săptămâni, poate chiar luni, au fost grele pentru toată lumea, pentru că nu-i chiar cel mai ușor lucru din lume să fii părinte. Însă odată cu trecerea timpului, a devenit cel mai frumos lucru posibil pe care ni-l puteam imagina, acesta de a fi părinte. Și cu cât trec mai multe luni, care se transformă apoi în ani, vezi cum se dezvoltă ghindocul și cum devine omuleț. Satisfacția pe care ți-o poate oferi un copil e nemărginită și nu poate fi descrisă în cuvinte. De dragoste nu vă mai povestesc.

  În urmă cu aproape 8 luni ne-a surprins vestea că aș fi însărcinată din nou. Da, ne-a surprins destul de puternic. Nu ne propusesem asta, nu credeam că suntem pregătiți pentru al doilea copil, deși ni l-am fi dorit undeva în viitor. Dar lucrurile cele mai bune din viață așa apar, pe neașteptate. Și uite-ne acum, cu a doua burtică, pe care o prezentăm și aici, pe blog.

  Suntem fericiți că suntem sănătoși. Suntem fericiți că avem alături de noi oameni minunați, atât în familie cât și în prieteni. Suntem fericiți că nu trebuie să mergem la serviciu și facem doar ceea ce ne place. Suntem cei mai fericiți că în curând va intra în viața noastră o melcușoară. :)

  Cititorii mai vechi știu că eu încurajez pe toată lumea să facă măcar un copil. Mi se pare că e cel mai de preț scop al nostru în viață. Indiferent cât te afirmi profesional, nu e nimic în comparație cu afirmarea personală și implicit împlinirea sufletească. Așa că, aștept vești! :)

  Notă pentru cei interesați: această fotografie este 100% reală. Nu este vorba de suprapunere de imagini, ci doar de mai multă muncă “pe teren”. :) A fost o fotografie realizată cu efort, atât din partea fotografului, cât și a modelului, de aici și specificația că este o fotografie adevărată. :) Pe aceeași idee, ținem să precizăm că toate fotografiile noastre sunt reale, cu flare-urile care apar, fără efecte adăugate la procesare.

  Citeste articolul ‘A doua burtă :) ’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 3. Feb 8

  Răzvan Gabriel – Botez

  3 comentarii

  Este primul botez care face cunoștință cu al nostru blog. De ce? Deși sună aiurea, adevărul e că din lipsă de timp. Încercăm pe cât posibil să vă arătăm mare parte din ceea ce facem, din motive legate de transparență. Așadar, facem și fotografie de botez, urmează să postăm mai multe evenimente de acest tip pe blog.

  Acum să vorbim puțin de protagoniștii acestor fotografii. Voi începe cu principalul omuleț, care reușește să-ți capteze atenția imediat de cum îl vezi. Mulți spun că toți copiii sunt frumoși. Or avea dreptate, pentru că toți copiii sunt puri și probabil din puritatea lor se naște și frumusețea. Însă, nu toți copiii au un acel ceva, care să te atragă înspre ei și să te facă să vrei să le smotocești fălcuțele. Răzvan te atrage din plin! :)

  Iar părinții lui Răzvan… și ei te cam atrag din plin! :) Pentru că-s niște oameni haioși și care știu să te facă să te simți bine în preajma lor. Au reușit să-i organizeze micului prinț un botez pe cinste, cu detalii care de care mai de apreciat.

  Noi, deși nu era în plan :) , urmează să ne extindem familia. Voi – foarte curajoși mi-aș permite să zic, vă doreați asta de acum câteva luni, așa că așteptăm veștile bune cât de curând. ;)


  Citeste articolul ‘Răzvan Gabriel – Botez’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Botez

 4. Oct 19

  Ostafi în Ideal Mariaj – Concurs

  5 comentarii

  Un articol general despre nuntă și ședința foto de după, realizat de Andy Ostafi și soția. :) Partea interesantă e cuponul atașat în josul paginii. Prin completarea și trimiterea acestuia la adresa menționată, puteți câștiga o ședință foto tip trash the dress realizată de noi. Motivul pentru care postăm acest articol este în mare parte dat de faptul că vrem ca voi, perechile care ne urmăresc blogul și care poate vă doriți o astfel de ședință, să fiți informați. ;) Așa că, multă baftă!


  Citeste articolul ‘Ostafi în Ideal Mariaj – Concurs’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse

 5. Sep 21

  Burta, Larisa și Tomy

  2 comentarii

  Încă o ședință realizată în cea mai frumoasă locație găsită de noi până acum. Vreme bună, o lumină caldă pe care am îndrăgit-o de îndată, doi oameni care se văd și un al treilea în burtică. Un omuleț care doar ce și-a făcut apariția pe lume și căruia îi prevedem un viitor luminos, că doar suntem născute în aceeași zi. :)

  Această postare trebuia să fie făcută de ieri, în ideea că va apuca și proaspăta mămică să vadă pozele cu burtica mai înainte ca aceasta să dispară. Din păcate, nu s-a întâmplat așa, ne cerem scuze. Dar sperăm ca aceste fotografii să contribuie la a ridica și mai sus emoțiile zilei de azi.

  Felicitări dragilor! Și multă putere de acum înainte, pentru că abia de acum începe adevărata distracție. :)

  Citeste articolul ‘Burta, Larisa și Tomy’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă