Articole cu tag-ul focsani:

 1. Sep 23

  Adina și Abhishek – Nuntă

  6 comentarii

  Încep prin a vă spune că rar am întâlnit oameni atât de calzi și binevoitori ca ei. M-am simțit ca fiind un invitat de onoare, atât de multă grijă a avut Abhishek de mine. Cred că, deși descrierea de mai sus poate fi considerată scurtă, spune mai mult despre ei decât ar face-o încă alte 1000 de cuvinte.

  Dacă până acum moldovenii erau pe locul întâi atunci când venea vorba de distracție, cu părere de rău și un pic de patriotism :) vă anunț că indienii ne-au luat. Am fost la multe nunți, majoritatea fiind deosebite și pline de oameni care știu să danseze, să râdă, să facă tot ce-i mai frumos pentru a se simți bine. Dar, indienii noștri sunt cu mult peste. Vă mulțumesc pentru faptul că am văzut o nuntă atât de frumoasă!

  Pentru că această nuntă, realizată între o româncă și un indian a avut loc în România, a fost o nuntă de-a dreptul autentică. În mod obișnuit, nu-s cel mai mare fan al datinilor de nuntă, pentru că nu le prea văd rostul. Cu această ocazie le-am văzut și rostul. Important e să-ți placă ceea ce faci, s-o faci pentru că așa vrei tu, nu pentru că așa vrea mama, mătușa sau soacra. Și dacă mai știi și ce simbolizează fiecare lucru în parte, atunci e chiar totul perfect.

  Pentru că a fost o zi plină, cei doi au hotărât să lase ședința foto pentru a doua zi. O decizie excelentă! E un lucru bun pentru toată lumea. Am avut mult timp la dispoziție, am avut locații deosebite și cel mai important: am avut doi miri relaxați. ;)

  Citeste articolul ‘Adina și Abhishek – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. Jan 13

  Găsirea restaurantului perfect pentru nuntă

  5 comentarii

  Înainte de a detalia plusurile și minusurile unui restaurant, trebuie să vorbim despre rezervarea datei. Te-a cerut de soție? Sau poate l-ai cerut tu? :) Important e ca imediat după ce v-ați hotărât că sunteți pregătiți să faceți pasul, să vă și apucați de căutat locația perfectă. Discutați cu familiile voastre și cereți-le o listă cu un număr aproximativ de invitați. La lista lor adăugați și lista voastră și puteți începe căutările.

  Întotdeauna, țineți cont că dacă din 100 de persoane v-au confirmat toate că vin, în ziua respectivă puteți avea surprize. Se poate întâmpla să vină sub acest număr, dar de asemenea există posibilitatea să depășească numărul. De aceea, în momentul căutării restaurantului, trebuie să țineți cont de numărul maxim de locuri pe care acesta îl oferă. O practică din ce în ce mai des întâlnită, este aceea de a plăti meniurile  sau de a semna contract pe un anumit număr de invitați. În momentul în care sunteți puși în fața unei astfel de situații, dați un număr mai mic cu 10 – 20% decât numărul real. E un sfat pe care îl dau de fiecare dată. Pe noi nu a avut cine să ne sfătuiască, iar în agitația dinaintea nunții nici nu-ți mai funcționează neuronii :) , așa că am plătit mai mult decât am consumat.


  Citeste articolul ‘Găsirea restaurantului perfect pentru nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Sfaturi