Articole cu tag-ul fotografia:

 1. May 14

  Ostafi in Income Magazine

  niciun comentariu

  În urmă cu câteva luni am fost întrebați dacă putem răspunde la câteva întrebări pentru o viitoare revistă economică, subiectul fiind fotografii de lux, îndeosebi ai vedetelor. Am răspuns cu purul adevăr și anume că deși clienții noștri sunt “de lux”, nu sunt tocmai persoane publice/ vedete. :) Între timp s-a schimbat subiectul interviului, astfel că am participat și noi la el. Te simți măcar un pic ciudat când te afli în fața unui reporter adevărat, care-și notează în carnețel răspunsurile pe care i le dai. Sinceritate maximă în răspunsurile noastre, poate un pic prea multă, dar asta ne caracterizează. :) Nu suntem singurii intervievați, am apărut alături de alti trei colegi fotografi. Mulțumiri autorului articolului, Oleg Cojocaru.

  Citeste articolul ‘Ostafi in Income Magazine’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse

 2. Jun 7

  Ostafi pe fotografiadenunta.ro

  3 comentarii

  Un fel de interviu… N-am vrea să sune prea pretențios termenul de “interviu”. Îl găsiți pe site-ul fotografiadenunta.ro, al colegilor de la imagia. Este un proiect al mai multor fotografi români, care încearcă prin articolele postate pe acest site, să faciliteze tuturor accesul la informații, atât fotografilor, cât și clienților.

  Noi am răspuns cu mare drag și sinceritate maximă la toate întrebările adresate. Vă invităm, pe cei care doriți să ne cunoașteți un pic mai bine, să lecturați câteva rânduri despre noi și munca noastră, rânduri pe care le găsiți aici. Acum are toată lumea ocazia să-și facă o idee în legătură cu munca depusă și care nu se vede, dar care stă în spatele fotografiilor de nuntă.

  Dacă tot vă faceți timp pentru lectură, citiți și articolul de la bySergio “Priorități în investiția de nuntă”. Merită! Poate, în viitorul apropiat nu vom mai auzi de mirese care dau de la 3000 de euro în sus pe o rochie, dar care, când e vorba de prețuit amintirea întipărită în fotografii sau filmare încearcă să negocieze și 50 de euro. Trebuie explicat pe limba tuturor: vrei calitate, plătești calitate. Poți să-ți iei rochie de mii de euro sau rochie de câteva sute de pe Lipscani. La fel, poți să-ți iei pachet foto-video la 300 de euro sau poți să-ți iei un fotograf profesionist. Haideți să nu ne transformăm în turci, cu toate că după atâtea tentative de cotropire probabil au reușit să ne contagieze cu modul lor de a negocia orice. Să respectăm munca fiecăruia și să acceptăm o realitate: ieftin și bun nu există!

  Citeste articolul ‘Ostafi pe fotografiadenunta.ro’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse