Articole cu tag-ul georgiana:

 1. Jun 11

  Burtica, Georgi și Adi

  3 comentarii

  Trei ani. Trei. Exact trei. Fix trei. Cum au trecut trei ani de parcă ar fi fost luni? Ăsta-i sentimentul… Dar în spatele sentimentului stau acum trei copii (unul al vostru, doi ai nostri…). Fapt ce atestă că nu au trecut degeaba. Copiii ne aduc lumina, cum spuneam acum o vreme. Fără copii nu suntem compleți, oricâtă iubire si înțelegere ar exista în cuplu. Copiii ne fac mai buni, ne maturizează, ne dau un nou sens vieții.

  Dar vorbeam de ani, au trecut trei ani de la nuntă. Si vreo doi de la această sedință. :D Aveam o profă în liceu care ne punea la început de an calendaristic să ne facem liste, legate de viitor, să trecem cu liniuță de la capăt cam ce-am vrea să realizăm în noul an. Îmi permit să fac o listă cu ce-am trăit noi împreună sau separat în acesti trei ani.

  Mai întâi, după ce ne-am cunoscut si mai ales l-ați cunoscut pe Dari, pe vremea aceea de 10 luni, trebuie să recunoasteți că v-ați îndrăgostit până peste cap de el si cum eu eram -si sunt probabil- o mamă destul de posesivă, v-ați hotărât că e momentul să vă faceți propia minune. Si uite asa a crescut o frumoasă burtică, din care a iesit un frumos copil. Copil care acum e ditamai splendoarea de fetiță!

  Mai apoi, dar totusi înainte de burtică, avem amintiri pe care le putem povesti nepoților la un pahar de… apă plată cu ness si lămâie..!?! :) Cine a mai alergat cu masina după tren? Cine a primit penthouse la preț de cameră? De câte ori în viață ați râs de trebuia să vă țineți gura cu mâna închisă, de atâta durere. :) Astea-s amintirile, asta face o prietenie frumoasă. Puțini prieteni avem, pentru că ne place să-i prețuim pe fiecare în parte. Si desi ne-am dori, niciodată nu reusim să-i prețuim suficient. Ca de obicei, primesc atenționări de la Sef: “Fără chestii lacrimogene, da?”. Astea nu se pun, lacrimogenele de fericire sunt cele mai frumoase.

  Ajungând totusi la punctul culminant al narațiunii, trebuie s-o smotocim, măcar aici, pe Carolina. Care pe lângă faptul că e frumoasă si te lasă fără cuvinte când îi vezi ochii, e scumpă! Pentru mine, ăsta e cuvântul maxim pe care îl am când e vorba de copii. Cred că ar face un trio interesant acum, Carolina si Melania s-ar lupta din priviri, iar Darius, caveler cum îl stim, le-ar împărți jucării.

  Vă apreciem mult, familie frumoasă! Si ne pare rău că ne desparte asa o distanță si lipsa permanentă de timp. Dar promitem să încercăm să luăm mai multe evenimente în Iasi. Si fiind totusi un text public, cred că am spus destule. :) La Ostafi, pozele sunt ca vinul. Cu cât trece timpul, cu atât devin mai bune. Ăsta e motivul asteptării, da? :)

  O serbăm pe Carolina la doi ani în aceasi locație? ;)

  Vezi - Burtica, Georgi si Adi - ostafi.ro Citeste articolul ‘Burtica, Georgi și Adi’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 2. Aug 29

  Georgiana și Daniel – Nuntă

  4 comentarii

  Georgiana și Daniel sau Jordani. Am așa o bănuială că o să fie cam lung textul acesta. :) O iau punctat și cât mai la obiect. ;) Cu mai bine de doi ani înaintea evenimentului am fost contactați de acest minunat cuplu. E record pentru rezervarea datei în ceea ce ne privește. Și e absolut normal, pentru că ei sunt colegi de-ai noștri și știu că dacă vrei ca în ziua nunții să ai ceea ce-ți dorești e bine să te ocupi din timp de toate.

  Nuntă frumoasă într-un oraș cu oameni frumoși. Nu știu cum s-a întâmplat, dar am rămas fără asistent pentru ziua nunții lor. Norocul meu că există prieteni adevărați, recrutați de prin foști miri, care colac peste pupăza din tei știu și să mănuiască un dslr și au simț artistic. ;) Și nu fac nazuri la căpușe sau urzici. ;)

  O nuntă cu multe emoții, pe toate părțile. Nu sunt în măsură să vorbesc de emoțiile mirilor și ale celorlalți oameni implicați, dar pot să vorbesc de emoțiile mele, care oricât nu aș fi vrut, au existat. Mereu există când știi că ai în fața ta un alt fotograf. :) Vă mulțumesc pentru multele cuvinte frumoase, vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și sper că nu v-am dezamăgit.


  Citeste articolul ‘Georgiana și Daniel – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 3. Apr 27

  Georgiana și Adrian – Fără număr :)

  un comentariu

  Pui un post cu ei, îl pui pe al doilea, pe al treilea, fără număr ce să mai, deja crează dependență. :)

  Este o postare un pic mai altfel pentru noi, pentru că vrem să-l celebrăm și noi pe Vintigi. E un băiat…sau o fi fată?… drăguț, învăluit de culori blânde și de tot felul de lucruri plăcute ochiului. Nu avem nimic personal cu el, doar un pic cu numele, care parcă e prea folosit în ultima vreme. Așa că, alături de deja celebri Georgi și Adi, vă prezentăm câteva fotografii și cu Vintigi. :)


  Citeste articolul ‘Georgiana și Adrian – Fără număr :) ’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Trash the dress

 4. Feb 6

  Georgiana și Adrian – Making of

  2 comentarii

  Mai întâi de toate anunțăm că acesta este un clip realizat de un amator. Dacă ar fi fost realizat de un profesionist ca domnul Cristian Ivan, probabil ar fi arătat altfel. Dar cum adevărații profesioniști sunt foarte ocupați și nu au timp de a realiza astfel de clipuri, am luat inițiativa în propriile mâini. Așadar, nu veți vizualiza ceva foarte profi, dar în momentul acesta vrem doar să vă arătăm cam cum a fost acea seară în piscină. :)

  Pentru cei care nu știau care este secretul din spatele fotografiilor Ostafi, în cele ce urmează va fi dezvăluit. Este vorba de un dans special, ceva gen “dansul ploii” transpus în fotografie. Dans realizat într-un mod absolut excepțional de Andy, chiar și fără muzică. ;)

  Recomandăm vizualizarea în full screen.

  Citeste articolul ‘Georgiana și Adrian – Making of’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Trash the dress

 5. Feb 1

  Georgiana și Adrian

  6 comentarii

  Da, e frig afară. Da, ne aducem aminte ca prin vis de zilele călduroase de vară. Da, am face și noi o baie în piscină. Cu gândurile acestea am pornit de dimineață. Pe parcurs ne-am dat seama că avem o piscină și o zi de vară, chiar dacă sunt doar sub forma unor fotografii. Sunt călduroase, nu? Mai ceva ca un vin fiert. :)

  Dacă ar fi să fim complet sinceri și să spunem adevărul adevărat, cum o facem întotdeauna de altfel, noaptea în care au fost făcute fotografiile din piscină a fost una foarte friguroasă, deși era iulie. Protagoniștii au suportat cu eroism frigul și n-au lăsat să se vadă decât fericirea de a fi fotografiați împreună. Noi lucrăm cu oameni normali, dar se pare că din când în când dăm și peste actori desăvârșiți. :) Bravo, Georgi și Adi! Nu mai intrăm în detalii despre ei, pentru că sunt deja veterani ai blogului nostru. Puteți citi mai multe aici sau aici.

  Încă ceva: cot la cot cu ei a dârdâit și fotograful, Andy. Ce nu face fotograful pentru fotografie? :) Trăiască tequila! :D

  Citeste articolul ‘Georgiana și Adrian’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Ședintă foto