Articole cu tag-ul masina:

 1. Feb 19

  Carmen si Gian Carlo – Nunta – Palatul Mogosoaia – Bucuresti

  un comentariu

  That’s amore. Big AMORE. Și latino amore. Și frumoso amore. O să vedeți singuri că tot ce a fost în ziua aceea a fost înconjurat de o aură mare de amore.

  Să fii italian într-o țară de români… Nu-mi imaginez cum e, mie personal mi-ar fi greu, dar eu sunt genul ăla mai ciudat. :) Să fii Gian Carlo în România sau … oriunde, cred că e super. Pentru că oricine l-a văzut o dată pe Vin Diesel, ar putea băgă mâna-n foc că Gian Carlo e geamănul lui. Aspect, voce, glume. Și cum ar fi putut el sta fără o prea frumoasă fată? Deși nu era una la părinți, era mândră-n toate cele. :) Carmen este veșnic zâmbitoare. Ce fotograf nu iubește asta? Și are genul ăla de zâmbet real și copilăros, de binedispune instant.

  Nunta lor a fost una marca Ioana Șucu-Matei. Aș putea să spun doar atât și ar fi suficient, pentru că Ioana creează nunți unice și perfecte. Dar pentru că nu ați fost acolo o să vă și povestesc. Am fost doi fotografi principali la nunta aceasta, lucru din ce în ce mai rar și de care mi-e dor. Mi-e dor să lucrez cu soțul meu. :) Vă spun asta, pentru a putea urmări cursul evenimentelor, lejeritatea mirilor, știind că fiecare are timpul lui și e surprins de fotograful personal. Fără grabă. Ceea ce e mare lucru în ziua nunții. Și ceea ce e frumos la final, când edităm evenimentele cu doi fotografi, e că vedem unghiuri diferite. Fiecare vede diferit, fiecare prinde diferit, că de… suntem oameni diferiți.

  Revenind la poveste, a fost o poveste cu balon. :) Foarte romantic. Un pic înfricoșător balonul efectiv, dar când o vedeam pe Carmen cum râde… a trecut orice spaimă. Detaliile – după cum probabil știți… că doar o spun de câte ori am ocazia – sunt preferatele mele. Când există o temă a nunții… e minunat! :) Ca temă principală la orice nuntă la care am fost, a fost dragostea. Dar e frumos să ai și teme secundare. :D Fetele înțeleg foarte bine asta. Scriu mult și nu ajung la poveste. Așadar, ziua a început frumos cu pregătirile și relaxarea mirilor. Carmen, acasă cu fetele. Gian Carlo, la Radisson, cu băieții. În ambele părți a fost distracție, mai mult parcă la fete. :)

  După relaxare, am mers serioși la slujba religioasă. Ce putea fi mai potrivit după atâta seriozitate decât un selfie uriaș în fața bisericii? :) Asta înseamnă să fii … Carmen și Gian Carlo. Și … am plecat spre Mogoșoaia. Frumos loc. Perfect pentru nunți. Acolo, surpriza numărul unu: cadou de la colegi o mașina vintage-oasă și drăgălașă. Așa colegi… să tot ai. :) După care urmează surpriza numărul doi: călătoria cu balonul. Și da… există și surpriza numărul trei: candy bar arătos (asta e ceva oarecum normal), dar și delicios (asta nu e normal, dar sper să devină).

  Restul, a fost petrecere. Mâncare bună, muzică bună, Aperol. :) Horia Brenciu a făcut spectacol, ca de fiecare dată. Tort de poveste. Poveste frumoasă. Și, ca să încheiem povestea cum trebuie: vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Sau până la primul copil. Că după… vor trăi și mai fericiți. :)

  Vezi - Carmen si Gian Carlo - Nunta - Palatul Mogosoaia - Bucuresti

  Citeste articolul ‘Carmen si Gian Carlo – Nunta – Palatul Mogosoaia – Bucuresti’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. May 22

  Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț

  un comentariu

  RO: Nu am avut niciodată trei evenimente consecutiv. Anul trecut s-a întâmplat însă să avem un week-end full: vineri-sâmbătă-duminică. Eu, dacă aș fi fost mirele de duminică și conștient că fotograful are evenimente în Alba Iulia, București, iar apoi ar trebui să ajungă în Piatra… i-aș fi zis: “Te pup, pa pa pa pa pa!”. :) Dar ei au avut încredere în mine, mult mai multă decât am avut eu personal. Și acum, privind în urmă, sunt într-adevăr mulțumit că am acceptat așa o provocare. În momentul în care reușești să-ți depășești limitele, este clar că vei deveni mai bun.

  Am atâtea de povestit… :) Elena a ales locațiile pentru ședință. Nu știu dacă vreodată, aș fi putut alege mai bine. Ziua aceea a fost una încărcată emoțional pentru mine, pentru că am fost fericit alături de ei. Pentru că am reușit să fac fotografie. Sper să nu bat aiurea câmpii și să plictisesc, dar este atât de “împlinitor” când oamenii pe care îi fotografiezi au încredere în tine de parcă te cunosc de-o viață, se comportă atât de firesc și natural în timp ce tu apeși declanșatorul și mai ales, când vorbiți aceeași limbă. Și nu mă refer la limba română. :)

  Ca de fiecare dată când văd lucruri firești și aproape de ceea ce fost odată, m-am bucurat și acum. Am văzut o biserică frumoasă, observ că slujbele din zona Moldovei sunt speciale. Și în afara bisericii am văzut copii. Copii de la țară. În cele cinci minute, mai mult sau mai puțin, în care i-am observat, am văzut diferențe majore între ei și ceea ce crește la oraș. Mi-e silă de oraș. Mi-e silă la gândul că ai mei copii trăiesc într-un oraș și o să fac tot posibilul să îi învăț despre ceea ce este important în viață. Poate din unele puncte de vedere copiii de la țară o duc mai greu. Dar greul acesta mi se pare un greu frumos. Pe lângă simplitate, mi se par și mai curați, mai buni. Fac gesturi frumoase pentru că așa vor. Orașul ne strică. Pe toți.

  Daaar, să revenim la mirii noștri frumoși, cu atitudine, răbdători :) și cu niște nași minunați. :) Vă mulțumesc că nu am simțit nicio clipă vreo urmă de oboseală. Mi se pare că asta este declarația perfectă, că după două nopți cu somn de două ore, am fost atât de captivat de voi și nunta voastră, încât nimic altceva nu a mai contat. Vă mulțumesc sincer și din tot sufletul că ați avut curaj și m-ați ales. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să surprind lucruri și trăiri așa frumoase!

  _______________
  EN: I never had three events one after the other. This year however, it happened that we had a full weekend: friday, saturday and sunday. If i had been the groom on sunday, and had i knew that the photographer has events in Alba Iulia, Bucharest and then come over in Piatra Neamt… i would have told him “kisses bye bye”. :) But they put their trust in me, more trust than i ever had. And now, looking behind, i’m truly satisfied that i took on such a challenge. The moment you overcome your limits, it’s clear that you’ll become even better.

  I have so much to tell you… :) Elena chose the locations for the photoshoot. I don’t know if i could ever make better choices. That day was a emotional loaded day for me, because i was sharing their happiness. Because i managed to do real photography. I hope i’m not dull with my babbling, but it is very gratifying when the people you photograph trust you like they’ve known you for a lifetime, act so natural while you press the shutter button and, especially, when you speak the same language. And i’m not referring to the romanian language. :)

  Like everytime i see things that are natural and resemble what once was, i feel joy. I saw a beautiful church and i can tell that the church services from the Moldavian area are more special. Outside the church i saw children. Countryside children. In the more or less five minutes that i watched them, i saw major differences between them and what grows in the city. I’m sick of cities. I’m disgusted that my children live in a city and i will do everything i can to teach them what is more important in life. Maybe in some ways kids that live in the countryside have a rougher life. But this roughness looks to me like a beautiful roughness. Aside the simplicity, thei look cleaner, better. They do nice things before they want to. The city breaks us down. All of us.

  Buuuut, let’s get back to our beautiful wedding couple, full of attitude, patience :) and great godfathers. :) Thank you for not feeling any trace of weariness for just one second. I think this is the perfect statement, that after two nights of having just two hours of sleep, i was so captivated by you and your wedding, that nothing else mattered. I sincerely thank you for having the courage and choosing me. I thank you for the opportunity to capture such beautiful things and moments!

  Vezi - Nunta - Elena & Brandon - ostafi - piatra neamt Citeste articolul ‘Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 3. Dec 12

  Daniela și Cătălin – Nuntă

  5 comentarii

  Aproape întotdeauna primul contact este definitoriu pentru o relație. Așa a fost în cazul nostru și a doi dintre cei mai carismatici oameni pe care îi cunoaștem: Daniela și Cătălin. Am știut că o nuntă organizată de ei nu are cum să nu fie spectaculoasă! A fost chiar mai mult decât atât, a fost o nuntă foarte bine organizată. Iar datorită acestei organizări am avut parte de o zi atât de frumoasă și calmă. Foarte mult apreciez când avem timp să facem tot ce ne dorim, așa că vă mulțumesc că ați avut grijă de mine și mi-ați oferit timp din plin pentru ședința foto.

  Cu fiecare nuntă la care particip, mi se adaugă în suflet încă un procent de împlinire. Nu știu dacă sunt recunoscător în fiecare zi pe cât ar trebui pentru că am sănătate, o familie perfectă și prieteni de nădejde. Dar sigur știu că trebuie să fiu recunoscător pentru că există oameni minunați ca Daniela și Cătălin, care reușesc să mă surprindă cu zâmbete delicate, veselie din suflet, atenție pentru detalii și atât de multă dragoste emanată.

  Încă un lucru și vă las cu fotografiile, e vorba de ceva ce a impresionat-o mult pe Mădă de data aceasta: “Woooow! Ce coafură!”. :)

  Citeste articolul ‘Daniela și Cătălin – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 4. Dec 24

  Alina și Sebi – Nuntă

  20 comentarii

  Ne ținem de promisiune și revenim cu fotografiile de la nunta celui mai haios cuplu. :D Trebuie să ne apucăm de povestit, pentru că avem o mulțime de spus.

  Nunta lor a fost cea mai așteptată nuntă, să nu fie cu supărare! Explicația e una simplă – ne-a plăcut la nebunie locația: un castel lângă Viena. Acesta a fost primul gând: „Wow, ce mai nuntă!” . Ca de fiecare dată când greșești cu ceva, îți dai seama după un timp. Așa s-a întâmplat cu noi, când am realizat că wow-ul pentru locație e doar unul din multele existente. Înaintea lui trebuie să punem wow-ul pentru miri, pentru modul lor de a se bucura de viață, pentru felul în care știu să iubească! Știu că nu are sens să vorbesc prea mult despre frumusețea fizică, care se vede cu ochiul liber în fotografiile de mai jos. Vreau doar să vă spun că această frumusețe nu e nimic în comparație cu ce se ascunde în sufletele lor calde! Vă puteți da seama de asta și după privirile si zâmbetele care parcă emană fericire. O plăcere să fotografiezi astfel de oameni! E foarte important pentru noi să ne simțim bine cu mirii noștri, e și mai important ca ei să se simtă bine cu noi. Pentru că numai așa reușim să transformăm munca în plăcere și să fim mulțumiți (sau măcar relativ mulțumiți) de rezultate. :) Scriu și scriu, dar parcă nu reușesc să vă spun tot ce vreau despre ei. Dacă zic că sunt modele înnăscute, zic degeaba, pentru că se vede cu ochiul liber. :) Aș putea să vă mai spun că pe lângă faptul că știu să dea bine într-o poză, știu să și facă bine o poză. Da, aveți în față doi talentați! :)

  Nunta lor a fost o continuă ședință foto. Și ce mai ședință! :) Nu credeam că o persoană poate fi surprinsă în atâtea ipostaze! Si ce mai ipostaze! :) Cuplu haios, cu fotografii haioase. Noi ne distrăm de fiecare dată când ne uităm la ele. Sperăm să ne împărtășiți sentimentul.

  Nu vrem să mai atingem subiectul delicat al religiei, pentru că nu vrem să iscăm discuții care nu-și au locul aici. Dar trebuie să povestim momente impresionante din nunta lor, ei fiind penticostali. ;) Pentru necunoscători, nunțile penticostale, baptiste etc încep devreme și se termină devreme, nu se obișnuiește să se danseze. Acum probabil vă gândiți, cum ne-am gândit și noi: ce fel de nuntă mai e și asta? Veți fi surprinși să aflați că există o mulțime de moduri prin care poți să te distrezi și fără dans sau petrecere nocturnă. Mi-aș permite să spun că am văzut mai multă voie bună decât la unele din nunțile clasice. Foarte frumos! Felicitări! :)

  Aveam de recuperat cu textul, dar totuși nu este cazul să ne lungim și să dăm în plictiseală. :) Cred că nu putea exista o încheiere mai bună pentru sezonul de nunți 2010! Vă mulțumim că vă iubiți, vă mulțumim că ne-ați ales, vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea de care ați dat dovadă!

  Și trebuie să-i mai mulțumim cuiva în mod deosebit. Nu avem cum să nu ne gândim la draga noastră prietenă Silvia Malik, care ne-a recomandat acestui minunat cuplu. Nu avem cum să nu fim alături de ea, în aceste momente atât de dificile pentru ea. Nu avem cum să nu-i spunem cât de mult o iubim, o susținem si ne rugăm pentru ea.

  Pentru că este ajunul Crăciunului, vă urăm să aveți parte de cele mai frumoase și liniștite sărbatori! Crăciun fericit!


  Citeste articolul ‘Alina și Sebi – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 5. Nov 21

  Oltea și Daniel – Nuntă

  4 comentarii

  Pe cei doi îi cunoașteți deja, nu este prima apariție pe blog. Pentru nunta lor am ajuns în 4 ore de la Iași la București. Norocul meu că am un socru de milioane, care s-a oferit să-mi fie șofer, în timp ce eu am tras un pui de somn. :)

  Îmi plac nunțile în general, mi-a plăcut a lor în special, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, mi-a plăcut de ei de când ne-am cunoscut, am mai vorbit pe tema asta. În al doilea rând, mi-a plăcut foarte tare voaleta miresei și bineînțeles ochii superbi care se ascund în spatele acesteia. ;) În al treilea rând, m-a binedispus mereu Daniel, care e un tip fenomenal. Nu am simțit deloc oboseala acumulată cu o zi înainte și asta numai datorită lor. Sper ca și fotografiile să spună același lucru. :)


  Citeste articolul ‘Oltea și Daniel – Nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă