Articole cu tag-ul piatra neamt:

 1. May 22

  Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț

  un comentariu

  RO: Nu am avut niciodată trei evenimente consecutiv. Anul trecut s-a întâmplat însă să avem un week-end full: vineri-sâmbătă-duminică. Eu, dacă aș fi fost mirele de duminică și conștient că fotograful are evenimente în Alba Iulia, București, iar apoi ar trebui să ajungă în Piatra… i-aș fi zis: “Te pup, pa pa pa pa pa!”. :) Dar ei au avut încredere în mine, mult mai multă decât am avut eu personal. Și acum, privind în urmă, sunt într-adevăr mulțumit că am acceptat așa o provocare. În momentul în care reușești să-ți depășești limitele, este clar că vei deveni mai bun.

  Am atâtea de povestit… :) Elena a ales locațiile pentru ședință. Nu știu dacă vreodată, aș fi putut alege mai bine. Ziua aceea a fost una încărcată emoțional pentru mine, pentru că am fost fericit alături de ei. Pentru că am reușit să fac fotografie. Sper să nu bat aiurea câmpii și să plictisesc, dar este atât de “împlinitor” când oamenii pe care îi fotografiezi au încredere în tine de parcă te cunosc de-o viață, se comportă atât de firesc și natural în timp ce tu apeși declanșatorul și mai ales, când vorbiți aceeași limbă. Și nu mă refer la limba română. :)

  Ca de fiecare dată când văd lucruri firești și aproape de ceea ce fost odată, m-am bucurat și acum. Am văzut o biserică frumoasă, observ că slujbele din zona Moldovei sunt speciale. Și în afara bisericii am văzut copii. Copii de la țară. În cele cinci minute, mai mult sau mai puțin, în care i-am observat, am văzut diferențe majore între ei și ceea ce crește la oraș. Mi-e silă de oraș. Mi-e silă la gândul că ai mei copii trăiesc într-un oraș și o să fac tot posibilul să îi învăț despre ceea ce este important în viață. Poate din unele puncte de vedere copiii de la țară o duc mai greu. Dar greul acesta mi se pare un greu frumos. Pe lângă simplitate, mi se par și mai curați, mai buni. Fac gesturi frumoase pentru că așa vor. Orașul ne strică. Pe toți.

  Daaar, să revenim la mirii noștri frumoși, cu atitudine, răbdători :) și cu niște nași minunați. :) Vă mulțumesc că nu am simțit nicio clipă vreo urmă de oboseală. Mi se pare că asta este declarația perfectă, că după două nopți cu somn de două ore, am fost atât de captivat de voi și nunta voastră, încât nimic altceva nu a mai contat. Vă mulțumesc sincer și din tot sufletul că ați avut curaj și m-ați ales. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să surprind lucruri și trăiri așa frumoase!

  _______________
  EN: I never had three events one after the other. This year however, it happened that we had a full weekend: friday, saturday and sunday. If i had been the groom on sunday, and had i knew that the photographer has events in Alba Iulia, Bucharest and then come over in Piatra Neamt… i would have told him “kisses bye bye”. :) But they put their trust in me, more trust than i ever had. And now, looking behind, i’m truly satisfied that i took on such a challenge. The moment you overcome your limits, it’s clear that you’ll become even better.

  I have so much to tell you… :) Elena chose the locations for the photoshoot. I don’t know if i could ever make better choices. That day was a emotional loaded day for me, because i was sharing their happiness. Because i managed to do real photography. I hope i’m not dull with my babbling, but it is very gratifying when the people you photograph trust you like they’ve known you for a lifetime, act so natural while you press the shutter button and, especially, when you speak the same language. And i’m not referring to the romanian language. :)

  Like everytime i see things that are natural and resemble what once was, i feel joy. I saw a beautiful church and i can tell that the church services from the Moldavian area are more special. Outside the church i saw children. Countryside children. In the more or less five minutes that i watched them, i saw major differences between them and what grows in the city. I’m sick of cities. I’m disgusted that my children live in a city and i will do everything i can to teach them what is more important in life. Maybe in some ways kids that live in the countryside have a rougher life. But this roughness looks to me like a beautiful roughness. Aside the simplicity, thei look cleaner, better. They do nice things before they want to. The city breaks us down. All of us.

  Buuuut, let’s get back to our beautiful wedding couple, full of attitude, patience :) and great godfathers. :) Thank you for not feeling any trace of weariness for just one second. I think this is the perfect statement, that after two nights of having just two hours of sleep, i was so captivated by you and your wedding, that nothing else mattered. I sincerely thank you for having the courage and choosing me. I thank you for the opportunity to capture such beautiful things and moments!

  Vezi - Nunta - Elena & Brandon - ostafi - piatra neamt Citeste articolul ‘Elena și Brandon – Nuntă – Piatra Neamț’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. Jan 13

  Găsirea restaurantului perfect pentru nuntă

  5 comentarii

  Înainte de a detalia plusurile și minusurile unui restaurant, trebuie să vorbim despre rezervarea datei. Te-a cerut de soție? Sau poate l-ai cerut tu? :) Important e ca imediat după ce v-ați hotărât că sunteți pregătiți să faceți pasul, să vă și apucați de căutat locația perfectă. Discutați cu familiile voastre și cereți-le o listă cu un număr aproximativ de invitați. La lista lor adăugați și lista voastră și puteți începe căutările.

  Întotdeauna, țineți cont că dacă din 100 de persoane v-au confirmat toate că vin, în ziua respectivă puteți avea surprize. Se poate întâmpla să vină sub acest număr, dar de asemenea există posibilitatea să depășească numărul. De aceea, în momentul căutării restaurantului, trebuie să țineți cont de numărul maxim de locuri pe care acesta îl oferă. O practică din ce în ce mai des întâlnită, este aceea de a plăti meniurile  sau de a semna contract pe un anumit număr de invitați. În momentul în care sunteți puși în fața unei astfel de situații, dați un număr mai mic cu 10 – 20% decât numărul real. E un sfat pe care îl dau de fiecare dată. Pe noi nu a avut cine să ne sfătuiască, iar în agitația dinaintea nunții nici nu-ți mai funcționează neuronii :) , așa că am plătit mai mult decât am consumat.


  Citeste articolul ‘Găsirea restaurantului perfect pentru nuntă’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Sfaturi

 3. Mar 10

  Galerie online

  2 comentarii

  Începând cu acest an, oferim clienților noștri un nou serviciu. Este vorba de a le oferi o galerie a fotografiilor online pe platforma MobileMe, de la Apple. Galeria va cuprinde fotografii în plus față de cele postate pe blog sau cele cuprinse în slideshow-uri. Prin acest serviciu se urmărește facilitarea distribuției fotografiilor către toate persoanele cu care mirii vor să-și împărtășească amintirile. Galeria are o interfață ușor de folosit, cu patru opțiuni de vizualizare și de fundal. Primul an este oferit gratuit. ;)

  Un mare plus al acestei galerii este că poate fi vizualizată și de pe iPhone sau iPad – direct din browser sau mai ușor de utilizat cu ajutorul aplicației gratuite MobileMe Gallery, pentru împătimiții tehnologiei. ;)

  Pentru a vă face o idee de cum arată, am pus ca exemplu fotografiile Roxanei și ale lui Cătălin. Le puteți vedea aici.

  galerie
  Citeste articolul ‘Galerie online’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse

 4. Jan 16

  CONCURS!!!

  113 comentarii

  Dragii noștri,

  În încercarea noastră constantă de a fi cât mai aproape de voi, venim cu o nouă propunere. Azi – sâmbătă 16 ianuarie,  cât și mâine – duminică 17 ianuarie, în cadrul târgului de nunți Expomariage, de la Palatul Parlamentului vă așteptăm pe toți cei care doresc să câștige o ședință foto (executată de noi, bineînțeles :D ) GRATUITĂ.

  Condițiile de participare sunt simple: vă prezentați cu perechea în fața standului nostru, unde vă vom face o fotografie. Din fotografiile rezultate vom selecta 10 pe care le vom pune pe blog. În urma voturilor, vom desemna cuplul câștigător.

  Ca o explicație suplimentară, ședința foto va avea loc cel mai probabil în natură ( se poate realiza, dacă se dorește și în studioul a cărui lansare se apropie :D ). Numărul fotografiilor va fi cu atât mai mare cu cât cuplul câștigător va dispune de mai mult timp pentru ședința foto. Restul detaliilor le vom stabili cu perechea câștigătoare.

  Votanții își vor putea alege preferații până la 1 februarie.

  Vă așteptăm!!! Mult succes!!!

  Rugăm protagoniștii de mai jos să-și lase numele, pentru a fi o pereche și nu un număr.  Mulțumim!

  Câștigătorii concursului, după cum bănuia toată lumea sunt Alina și Marius! Rămâne să stabilm cu ei prin mail detaliile. Felicitări!

  Citeste articolul ‘CONCURS!!!’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Diverse

 5. Oct 3

  Roxana și Cătălin

  10 comentarii

  “În curând” n-a fost tocmai respectat :) Scuzele noastre!

  E bine totuși că a venit momentul în care să împărtășim prin fotografiile lor emoțiile și trăirile pe care acest cuplu frumos le-a avut în ziua nunții. Sunt ferm convinsă că nu va exista fată care să nu aprecieze frumusețe de rochie, de coafură, de buchet sau de aranjamente. Același lucru am putea spune și despre băieți, însă cu toate știm că ei nu au același spirit de observare :P Dacă la enumerarea de mai sus adăugăm și frumusețea vârstei și dragoste din plin, atunci rezultatul nu poate fi altul decât o nuntă perfectă!

  Pentru a nu vă mai răpi din timp cu vorbe, vă invit să priviți și mai apoi să lăsați câte o impresie.

  1 Citeste articolul ‘Roxana și Cătălin’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă