Articole cu tag-ul plaja:

 1. Oct 9

  Ramona și Radu F. – La nunta lor

  3 comentarii

  Încercare grea, să scriu ceva despre niște oameni care scriu. Dar ce-ar fi viața fără încercări? O banalitate… Așa că, prind curaj, nu vreau banalitate. Dar mi-ar plăcea o normalitate.

  Pe Ramona și Radu nu i-am văzut de multe ori în viața mea, nu îi cunoșteam din mediul online decât cu puțin timp înainte de prima întâlnire. O fi rușinos… ?!?! Nu pentru mine. Nu urmăresc niciun fel de media: nu tv, nu bloguri, nu vloguri. Și mă simt foarte bine. Simt că nu-mi încarc nici memoria, nici sufletul, cu mult prea multe lucruri de care chiar nu am nevoie. Și-așa timpul meu personal e limitat. Dacă l-aș mai și “pierde”… Acum totuși, cunoscându-i, o să mă și confesez: am început să-i urmăresc. Ramona e o divă care gătește, și nu oricum, ci sănătos. Greu să îmbini chestiile astea. Și pentru că pe ea o cheamă Ramona Muza Constantinescu, e o muză pentru toți cei din jur. Pentru mine e o sursă de inspirație gastronomică și de bunătate a sufletului. Radu e direct, ceea ce e greu de digerat pentru mulți. Nivelul de sinceritate al omului pe care îl avem în față face diferența dintre o persoană și un prieten. Logic că avem foarte puțini prieteni.

  Nunta lor a fost… atipică. Doar pentru cine nu-i cunoaște. Pentru cei prezenți acolo, sunt convinsă că a fost ceea ce așteptau. Nu a fost o nuntă. A fost o petrecere între prieteni. Prieteni care au sărbătorit iubirea. Vă spuneam mai sus de sufletul Ramonei. Ce mireasă ați întâlnit voi vreodată, care să ceară tuturor femeilor prezente să se îmbrace în nuanțe de alb și ivoire? Să fie toate la fel, să nu se vadă care e mireasa. Eu nu am întâlnit niciodată. Gestul a fost minunat, dar… s-a văzut cine a fost mireasa. :)

  Câți dintre voi, fotografii care citesc acum, ați avut nuntă fără pregătiri? Pentru mine ăsta e momentul cheie, momentul în care aflu cine e cine, momentul în care fac un sfert din cadrele pentru nuntă. V-am zis că a fost atipică nunta. M-a sunat Ramona: Mădă, să nu te grăbești, ne vedem la cununie. Ok… dar visurile mele? Scoici cu verighete, cu buchet pe nisip, cu… etc. Aveam multe în cap, imaginația zburdă… După care te ciocnești de realitate, care, deși nu pare la prima vedere, e mult mai prietenoasă decât un vis.

  Locația… Dacă aș spune de vis ar suna atât de mediocru ca și formulare !?!… Dar atât de real în sentiment. Au avut nunta pe plajă. Îmi pare o idee desprinsă dintr-un film bun. Și ce-mi place și mai tare, e faptul că ideea s-a transformat în ceva palpabil. Au avut o plajă perfectă, pentru ei. Pentru alții poate n-ar fi fost perfectă. Au avut prieteni, tot perfecți, tot pentru ei. Au avut un local perfect, cu mâncare muuuultă, da’ bună. Perfecțiunea e greu de atins. Imposibil pentru mulți. Contează unghiul din care privești. Contează să știi să aduni la un loc tot ce-ți place ție. Dacă reușești ai șanse mari să ai o nuntă perfectă. Pentru tine.

  M-am explicat oarecum mai sus că nu-s în temă cu tv-ul și restul. Drept pentru care nu știam cine e Vali Rupiță. Radu, atunci când vorbește, e genul ăla care îți spune numele și prenumele tuturor. Oarecum pe bună dreptate, numele unuia din nașii lor ar fi trebuit să-mi spună ceva. Numele nu, fața oarecum, semn că m-am uitat totuși cândva la tv. Dar ceea ce contează, a fost feelingul. Pentru că până la urmă, dacă tragem linie, contează numele? Contează notorietatea? Sau contează că atunci când interpretezi, transformi oamenii? Îi faci să te asculte, îi faci să simtă, să înțeleagă, să trăiască. Asta înseamnă să fii artist. O familie de artiști, cu prieteni artiști care-i acompaniază. Și cu asta am spus tot.

  Nu pot să nu vă zic două vorbe și despre cealaltă pereche de nași. Sunt nași de meserie, în primul sezon, că abia s-au luat ei între ei. Dar imediat după nunta lor, au început să devină părinți spirituali. Nu știu pentru câți tineri, pe patru i-am fotografiat noi. Așadar, dacă sunteți în căutări de oameni tineri, dornici să ajute, cu zâmbetul mereu pe chip, nu ezitați, ei sunt nașii voștri. :) Lăsând gluma la o parte, să fii ales naș spune multe. Două suflete mari și frumoase. Fericite.

  Nunta voastră… deși nu aș numi-o nuntă neapărat, îmi va rămâne în suflet. În memorie, doar prin pozele (scuze, Ramo! Fotografiile…) pe care le văd și le veți vedea și voi mai jos. Am emoții pentru fiecare pereche pe care o fotografiez. Trăiesc și retrăiesc cu fiecare în parte. Dar mă și detașez în același timp. Sunt fotograf. La voi nu m-am detașat.

  De când mă știu mi-au plăcut nunțile. Îmi place să cunosc mirii, să le aflu povestea. Îmi plac miresele. Îmi plac soacrele mari și mici. Mulțumesc tuturor mireselor Ostafi că-s atât de frumoase și că după atâția ani, ani în care am auzit de atâtea ori: “Nu te-ai plictisit? Mai poți să faci nunți?”, încă mai pot să spun, cu entuziasm: Îmi place la nebunie ceea ce fac! Îmi place că după atâtea evenimente, avem parte de atipic! Cine nu mai poate… nu ne-a cunoscut miresele. ;)

  Vezi - Ramona & Radu F. - la nunta lor ;) Citeste articolul ‘Ramona și Radu F. – La nunta lor’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Nuntă

 2. Aug 3

  Cătă și Adi – TTD – Vama Veche

  2 comentarii

  Scriu texte, uneori reușesc să scriu povești. Nu am nici cel mai mic merit în scrisul poveștii, totul vine natural, direct de la sursă, cum ar spune unul din pisoii noștri favoriți, O’Malley, care nu e fotograf de nunta. Prietenii care ne urmăresc blogul sunt deja familiarizați cu Cătă și Adi, nu au cum să nu fie, că doar au avut una din nunțile alea care te… marchează. :) Deși atunci când te uiți la ei ai impresia că sunt persoane inteligente, au făcut marea greșeală să se împrietenească cu noi. Vă povesteam de curând, că tot vorbim de prieteni, că ale noastre fotografii au ajuns ca vinul bun. Cu cât mai vechi, cu atât mai bune. Și uite asa, tot ce trece de un an, ajunge cu viteza melcului pe blog.

  Ce poveste să vă spun eu astăzi? Povestea unei buburuze ajunsă numai-ea-știe-cum pe o plajă frumoasă din Vama Veche. Vama aia chiar Veche… Cu sufletul pereche.

  Sau să vă spun povestea unui aparat mic și negru? Care de negru ce era a fost atras de prietena lui tot neagră, dar mare. Era cald, a vrut să se răcorească. Și pofticios, nu cunoscuse până atunci gustul sărat. Un plonjon scurt și la obiect, sau la obiectiv…? ;)

  Povești sunt multe. Oameni de poveste sunt puțini. Cătă și Adi, mulțumim pentru poveștile frumoase pe care le-am tot afișat. Din bucuria și dragostea pe care o aveți voi de viață, de tinerețe, de prosmețime, ne molipsim și noi de fiecare dată când vă vedem. Și pentru care vă mulțumim.

  Cu drag,
  (probabil foștii voștri prieteni) Mădă & And

  Notă a autorului: E prima oară când la finalul textului apare: “Cu drag, (…)”. Mi-a plăcut întotdeauna formularea, pentru că mi se pare sinceră, din suflet. Dragii noștri prieteni bySergio o folosesc. Pentru că ei folosesc asta dintotdeauna mi se pare ceva al lor. Deși nu ei au inventat cuvintele, e specific lor. Mi se pare că am plagiat. :)

  Vezi - Cata si Adi - TTD - fotograf nunta - ostafi Citeste articolul ‘Cătă și Adi – TTD – Vama Veche’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Trash the dress

 3. Jun 11

  Burtica, Georgi și Adi

  3 comentarii

  Trei ani. Trei. Exact trei. Fix trei. Cum au trecut trei ani de parcă ar fi fost luni? Ăsta-i sentimentul… Dar în spatele sentimentului stau acum trei copii (unul al vostru, doi ai nostri…). Fapt ce atestă că nu au trecut degeaba. Copiii ne aduc lumina, cum spuneam acum o vreme. Fără copii nu suntem compleți, oricâtă iubire si înțelegere ar exista în cuplu. Copiii ne fac mai buni, ne maturizează, ne dau un nou sens vieții.

  Dar vorbeam de ani, au trecut trei ani de la nuntă. Si vreo doi de la această sedință. :D Aveam o profă în liceu care ne punea la început de an calendaristic să ne facem liste, legate de viitor, să trecem cu liniuță de la capăt cam ce-am vrea să realizăm în noul an. Îmi permit să fac o listă cu ce-am trăit noi împreună sau separat în acesti trei ani.

  Mai întâi, după ce ne-am cunoscut si mai ales l-ați cunoscut pe Dari, pe vremea aceea de 10 luni, trebuie să recunoasteți că v-ați îndrăgostit până peste cap de el si cum eu eram -si sunt probabil- o mamă destul de posesivă, v-ați hotărât că e momentul să vă faceți propia minune. Si uite asa a crescut o frumoasă burtică, din care a iesit un frumos copil. Copil care acum e ditamai splendoarea de fetiță!

  Mai apoi, dar totusi înainte de burtică, avem amintiri pe care le putem povesti nepoților la un pahar de… apă plată cu ness si lămâie..!?! :) Cine a mai alergat cu masina după tren? Cine a primit penthouse la preț de cameră? De câte ori în viață ați râs de trebuia să vă țineți gura cu mâna închisă, de atâta durere. :) Astea-s amintirile, asta face o prietenie frumoasă. Puțini prieteni avem, pentru că ne place să-i prețuim pe fiecare în parte. Si desi ne-am dori, niciodată nu reusim să-i prețuim suficient. Ca de obicei, primesc atenționări de la Sef: “Fără chestii lacrimogene, da?”. Astea nu se pun, lacrimogenele de fericire sunt cele mai frumoase.

  Ajungând totusi la punctul culminant al narațiunii, trebuie s-o smotocim, măcar aici, pe Carolina. Care pe lângă faptul că e frumoasă si te lasă fără cuvinte când îi vezi ochii, e scumpă! Pentru mine, ăsta e cuvântul maxim pe care îl am când e vorba de copii. Cred că ar face un trio interesant acum, Carolina si Melania s-ar lupta din priviri, iar Darius, caveler cum îl stim, le-ar împărți jucării.

  Vă apreciem mult, familie frumoasă! Si ne pare rău că ne desparte asa o distanță si lipsa permanentă de timp. Dar promitem să încercăm să luăm mai multe evenimente în Iasi. Si fiind totusi un text public, cred că am spus destule. :) La Ostafi, pozele sunt ca vinul. Cu cât trece timpul, cu atât devin mai bune. Ăsta e motivul asteptării, da? :)

  O serbăm pe Carolina la doi ani în aceasi locație? ;)

  Vezi - Burtica, Georgi si Adi - ostafi.ro Citeste articolul ‘Burtica, Georgi și Adi’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Gravidă

 4. Jun 10

  Casă de piatră

  niciun comentariu

  Nu le-a urat nimeni “casă de piatră” și uite ce au pățit…

  IMG_2220-Edit copy

  Tag-uri: , , , , , , , ,

  Categorii: O (1) Poză :), Trash the dress

 5. Apr 27

  Georgiana și Adrian – Fără număr :)

  un comentariu

  Pui un post cu ei, îl pui pe al doilea, pe al treilea, fără număr ce să mai, deja crează dependență. :)

  Este o postare un pic mai altfel pentru noi, pentru că vrem să-l celebrăm și noi pe Vintigi. E un băiat…sau o fi fată?… drăguț, învăluit de culori blânde și de tot felul de lucruri plăcute ochiului. Nu avem nimic personal cu el, doar un pic cu numele, care parcă e prea folosit în ultima vreme. Așa că, alături de deja celebri Georgi și Adi, vă prezentăm câteva fotografii și cu Vintigi. :)


  Citeste articolul ‘Georgiana și Adrian – Fără număr :) ’ »

  Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Categorii: Trash the dress